• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Alles om jouw tuin lente-ready te maken

Nu de zon weer begint te schijnen, wordt het tijd om de tuin klaar te maken voor de lente. Dus haal de hangmat maar uit de schuur en zet de bistro-set buiten. Want zo kan je écht genieten van de lente. In deze blog lees je over verschillende producten die jou helpen om de tuin helemaal lente-ready te maken.

Romantisch en stijlvol

Ben je op zoek naar een mooi decoratiestuk of een romantische zitplek voor in de tuin? Dan is de bistro-set misschien wel wat voor jou! Deze 3-delige, inklapbare set is knus en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Zo is er altijd wel een set die past bij jouw voorkeuren. Ga je voor een kleurrijke set zoals de Amélie of passen de neutrale kleuren van de Marilou meer bij jou?

Een opgeruimde tuin

De Lucas containerombouw zorgt voor een tuin met een opgeruimde, stijlvolle uitstraling. Het duurzame materiaal zorgt ervoor dat hij jarenlang meegaat. Lucas is verkrijgbaar in uitvoeringen voor 1 tot en met 4 containers. Je kan de containerombouw ook gebruiken als opslagruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap of pakketjes.

Samen loungen en genieten

Zie je het al voor je? Geen wolkje aan de lucht, een drankje in je hand en lekker loungen in je nieuwe Hawaii hangmat. Het is geen probleem als je geen boom in de buurt hebt, want door het standaard kan je overal loungen waar je wilt. De hangmat heeft plek voor 2 personen waardoor je gezellig samen kan genieten van de zon. Ga voor een milieubewuste hangmat die jarenlang meegaat door het duurzame, weerbestendige larikshout.

Je eigen mini moestuin

Heb jij groene vingers en verbouw je graag je eigen groenten? Met de handige kweektafel breng jij jouw tuinier-talenten naar een ander level. Deze kweektafel is verkrijgbaar in het wit en in houtkleur. Ook tussen de hoogte kan je kiezen: ligt jouw voorkeur bij 50 of 90 cm? Genoeg mogelijkheden voor jouw eigen mini moestuin dus.

Een plekje voor de bloemen

Geef je favoriete planten een mooi plekje in de tuin of in huis met een bijpassende bloempot. Het ingebouwde waterreservoir helpt je met het verzorgen van de planten. Zo hoef je niet elke dag te denken aan het wateren van de planten en wordt gezonde wortelgroei gestimuleerd.

Artikelen uit de lente blog

Met de producten uit deze blog kom jij de lente wel door. Op deze manier kan je optimaal genieten tijdens de zonnige dagen die eraan komen. Is jouw tuin al klaar voor de lente?