• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Speltafels voor het hele gezin

Met de speltafels van Toys and Garden zijn urenlang speelplezier gegarandeerd. Ga de uitdaging aan en nodig jouw familie, vrienden en collega’s bij jou thuis uit voor een spannend potje pool, tafelvoetbal of airhockey! Van handige opklapbare pooltafels tot aan professionele voetbaltafels, bij Toys and Garden vind iedereen zijn favoriete speltafel!

Ontdek nu het hele assortiment!
 

Product uitgelicht

Cougar Scorpion Kick opklapbare Voetbaltafel Zwart

Met de Scorpion Kick voetbaltafel van Cougar kun je binnen de kortste keren genieten van een gezellig potje tafelvoetbal. Haal de Scorpion Kick eenvoudig tevoorschijn als je visite hebt of gewoon gezellig met je gezin een potje wilt tafelvoetballen. Doordat de Scorpion Kick slechts 24 kg weegt en opklapbaar is, is deze snel en eenvoudig te verplaatsen.

De Scorpion Kick is uitgevoerd in een zwarte kleur met een wit patroon op de zijkanten. Bovenop het opklapbare onderstel is een kast gemonteerd met 15mm dikke zijdes voorzien van een PVC toplaag. Aan de speelstangen van Ø12,7 mm zijn 11 blauwe en 11 rode poppen bevestigd. De speelstangen zijn eenvoudig te bedienen door de kunststof (PP) handvatten. De bumpers houden de poppen op afstand van de wanden zodat deze niet beschadigd raken. Zorg ervoor dat de stangen soepel blijven door ze regelmatig in te spuiten met smeermiddel (niet inbegrepen).

 

Een selectie van de speltafel producten

8% korting
Cougar Panna Pro Oak Voetbaltafel

€ 699,00 € 759,99
11% korting