Nestschommels in diverse uitvoeringen

Heerlijk ontspannen liggen met af een toe een briesje wind door je haar? Wie droomt daar nou niet van? Met een nestschommel haal je deze fantasie in je eigen tuin. Een nestschommel is de meest comfortabele schommel om in te liggen en te schommelen. En dat voor zowel je kindje als voor jou! Afhankelijk van het model kun je op een nestschommel buiten met meerdere kinderen tegelijk schommelen. Daarnaast zijn de meeste nestschommels ook geschikt voor volwassenen. Bij Toys and Garden kan je terecht voor verschillende kleuren en formaten nestschommels. Hier ontdek je het complete assortiment!

 

Netschommels voor buiten in verschillende afmetingen

Wil je comfortabel languit liggen op de nestschommel of wil je kindje met alle vriendjes en vriendinnetjes op de nestschommel buiten spelen? Kies van te voren het juiste model nestschommel. Hoeveel gewicht een netschommel aankan, is afhankelijk van de diameter. De nestschommel 120 cm is met zijn grote diameter geschikt voor zowel volwassenen als voor meerdere kinderen. Wil je liever een kleiner formaat schommel? Toys and Garden heeft diverse formaten nestschommels van medium formaten zoals 70 cm en 100 cm doorsnede.

 

Welke kleur nestschommel kies jij?

Nestschommels zijn in verschillende kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. Een zwarte nestschommel past met zijn neutrale kleur in vrijwel iedere tuin. Houden jij en je kinderen van kleurrijk? Kijk dan naar de nestschommels in groen met zwart of blauw met zwart.

 

Nestschommels met frame of een speeltoestel met nestschommel

Bij Toys and Garden vind je naast losse nestschommels ook nestschommels inclusief frame. Deze zijn eenvoudig te monteren en nemen maar weinig plek in je tuin in beslag. Of kies je ervoor om je nestschommel te combineren met een compleet speeltoestel? Zo kan je kindje niet alleen lekker schommelen, maar ook zandkoekjes bakken in de zandbak of roetsjen van de glijbaan!


productfoto-mensen AXI Summer Nestschommel Groen