• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Rollenspel & Creativiteit

Stimuleer de verbeelding en creativiteit van je kindje tijdens het spelen van een rollenspel. Samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen ze de fantasie de vrije loop laten gaan. Kindjes hebben namelijk een groot inbeeldingsvermogen en vinden het heerlijk om te doen alsof ze iemand anders zijn. Spelenderwijs leren de kindjes te communiceren en praten. En door het samenspelen trainen ze de sociale vaardigheden en leren ze om samen te werken. Ontdek nu het grote aanbod van rollenspel speelgoed zoals speelkeukens en werkbanken bij Toys and Garden.

 

Speelkeukentjes en speelgoedwinkeltjes van AXI en Step2

Maak in je speelkeukentje heerlijke gerechtjes als een echte kok, wat gaan je gasten genieten! Of verkoop groente en fruit vanuit je speelgoedwinkeltje. Als kassière reken je de boodschappen af met speelgoedcentjes, zo kunnen de kindje leren tellen. De houten AXI speelkeukentjes kennen veel leuke accessoires en verrassende functies. Zo komt er water uit de kraan, zodat de kleine avonturiers de afwas kunnen doen en tegelijkertijd mogen kliederen met water. Of je kan de bakken vullen met zand, zodat je kindje zandkoekjes kan bakken. Alle speelkeukentjes en speelgoedwinkeltjes van Step2 zijn van kunststof. Het kleurrijke speelgoed is ontworpen met oog voor detail en hebben veel leuke speelfuncties. De speelkeukens zijn voorzien van interactieve speelfuncties zoals een elektronisch fornuis dat licht kan geven of speciale kookgeluiden die ontstaan op het fornuis en bij gebruik van potten en pannen. Maar ook de diverse keukenapparatuur die interactief kunnen zijn. De kleine koks beleven in ieder geval veel speelplezier met het rollenspel speelgoed.

 

Werkbank met gereedschap voor kindjes

Ontdek ook Step2 speelgoed werkbanken voor de kleine timmerman of -vrouw. Je kindje kan zelf plankjes zagen, gaten boren, hameren en andere mooie dingen bouwen met de speelgoed werkbank van Step2. Spelenderwijs traint je kindje de fijne motoriek. Voor een mooie kinderwerkbank ben je bij Toys and Garden aan het juiste adres. Van compacte tot aan uitgebreidere werkbanken met elektronisch gereedschap, bij ons is er altijd een geschikte speelgoed werkbank te vinden.

 

Creativiteit stimuleren met schilderen

Geef de creativiteit van je kindje een extra stimulans door ze te laten tekenen of schilderen. De kindjes trainen tegelijk de fijne motoriek vanwege het schilderen en tekenen. Bekijk alle tekenborden of tekentafels.