• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Schommelzitjes

Schommelen geeft een heerlijk vrij gevoel, daarom is schommelen een superleuke activiteit voor jonge en oudere kindjes. Heb je al een schommeltoestel, maar mis je een baby schommelzitje? Of is het huidige schommelzitje versleten en zoek je een nieuw schommelzitje voor je peuter of kleuter? Je kan bij Toys and Garden verschillende losse schommelzitjes kopen. De AXI schommelzitjes zijn er in diverse kleurrijke uitvoeringen en er is voor elke leeftijd een geschikt model. Schommels zijn perfect voor het ontwikkelen van balans, kracht en coördinatie van je kindje.

 

Baby schommelzitje

Staat er al een schommel in je tuin vanwege oudere kindjes? Maar wil je jouw baby ook laten genieten van het schommelen? Dan kan je de schommelstoel omwisselen naar een los baby schommelzitje dat geschikt is voor jouw baby of peuter. Onze schommelzitjes zijn geschikt voor de allerkleinsten vanaf 9 maanden. De AXI Babyzitje schommel Groeimodel groeit met je kindje mee naar de peuter- en kleuterleeftijd. Dit hoge babyzitje biedt extra steun voor het hoofdje en de nek. Dankzij het veiligheidsriempje met gesp die dicht te klikken is, zit je kindje optimaal beschermd op de schommel. Wanneer je kindje groter is, kan je de steun makkelijk demonteren, waardoor er een kleine schommelstoel ontstaat. Zo hebben jullie wel 6 jaar lang schommelplezier. Naast losse schommelzitjes heeft AXI complete schommelsets voor jouw baby.

 

Schommels peuters en oudere kindjes

Voor baby’s en peuters is het belangrijk dat het schommelzitje een gescheiden opening voor de beentjes heeft. Zodat kindjes veilig en stevig in hun peuterschommel zitten. Is jouw kindje de peuterleeftijd ontgroeit? Dan kan je voor schommelzitjes zonder rugleuning gaan. Bij Toys and Garden ben je aan het juiste adres voor verschillende soorten schommelzitjes van kunststof of hout.

 

Ben je eigenlijk op zoek naar meer speelopties dan alleen een schommel? Misschien is een speeltoestel dan wel iets voor jou en je kindje! Ontdek al onze speeltoestellen met schommels en glijbaan. Samen klauteren en klimmen om de buitenwereld te ontdekken.


productfoto-mensen AXI Babyzitje schommel Groeimodel