• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Bolderkarren

Op een warme zonnige dag met het gezin naar het zwembad of strand, dat is al gauw een hele onderneming. Je neemt namelijk veel spullen mee, zoals zwemkleding, badhanddoeken, speelgoed, eten en drinken. Om jezelf te ontzorgen is de bolderkar het perfecte vervoersmiddel! Niet meer sjouwen met alle zware spullen, maar neem alles moeiteloos mee in de bolderkar. Het enige wat jij hoeft te doen, is de bolderwagen vooruit trekken naar dat ene mooie plekje aan het water of de zee.

 

Dagje weg met de bolderwagen

Ga je naar de dierentuin of het pretpark? Een bolderkar is de perfecte oplossing om veel en zware spullen mee te nemen. Toys and Garden geeft je een keuze in verschillende bolderwagens. De AXI lichtgewicht opvouwbare bolderkar is eenvoudig mee te nemen in de auto voor een dagje uit. Laad je spulletjes in de bolderwagen zodra je op bestemming bent. De bolderkar is voorzien van rubberen wielen, waarvan de voorwielen zonder moeite 360° kunnen draaien. Zo is de kar niet alleen uiterst stabiel maar ook optimaal wendbaar. Nadien is de AXI bolderkar in een handomdraai opgevouwen, zodat de kar makkelijk is op te bergen wanneer je deze niet gebruikt.

Gaat jouw reis naar de tuin om te picknicken? Of organiseer je een leuk feestje in de achtertuin? Kies dan voor de AXI Bolderwagen Cooler zodat je drankjes en hapjes koel blijven.

 

Houten bolderkar met luchtbanden

De Billy Beach Wagon van Sunny is een robuuste bolderkar van hout. De stevige luchtbanden van deze bolderwagen maakt het mogelijk om zelfs op ruige terreinen zoals onverharde wegen te rijden. Het maximale gewicht dat deze bolderkar kan trekken is 100 kg. Ruim voldoende om strandspullen voor het hele gezin of een flink aantal boodschappen te vervoeren. De zijkanten van de kar zijn inklapbaar voor het moment dat je de bolderkar niet gebruikt of wilt vervoeren met bijvoorbeeld de auto.

 

Opvouwbare bolderkarren

Toys and Garden biedt diverse opvouwbare bolderkarren die uitermate geschikt zijn voor een dagje weg. Laad uw spullen uit en vouw de bolderkar op alsof het niets is. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de AXI AB200 Opvouwbare Bolderwagen met dak, tas en rem Groen, of voor de AXI AB210 Opvouwbare Bolderwagen met dak, tas, rem en duwstang Blauw. Wanneer je bolderkar opvouwbaar is, biedt dit je extra comfort!

Waarom kiezen voor een bolderkar?

Een bolderkar kan in sommige gevallen superhandig zijn. Sommige mensen kiezen voor een bolderkar omdat ze zo makkelijker veel en/of zware spullen kunnen vervoeren. Je kan het bijvoorbeeld ook gebruiken om boodschappen mee te doen, of om je kinderen of huisdieren mee te vervoeren.
 

 

Bolderkar voor naar het strand

De bolderkarren van Toys and Garden zijn ideaal om mee te nemen naar het strand. Zo voorkom je dat je niet al te strandspullen mee kunt nemen, of er onmundig mee loopt te sjouwen. Hierbij kun je ook kiezen voor een bolderkar met zitjes of een bolderkar met duwstang.

 

Bolderkar kopen

Waar wacht je nog op? koop vandaag nog je bolderkar!


productfoto AXI AB110 Opvouwbare Bolderwagen Blauw