• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
 • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
 • TrustedShops TrustedShops

Speelhuisjes

Stimuleer de creativiteit van je kindje met een kleurrijk speelhuisje in de tuin. Tover je tuin óf de kinderkamer om tot een waar speelparadijs. Een speelhuisje is de perfecte plek voor kinderen om zich terug te trekken en met hun fantasie een eigen wereld vol spannende avonturen te creëren. Bij Toys and Garden ontdek je speelhuisjes voor ieder budget! Onze kunststof speelhuisjes zijn eenvoudig binnen in huis of buiten in de tuin te plaatsen. Toys and Garden heeft diverse kunststof speelhuizen van het merk Step2 in het assortiment. Naast kunststof heeft Toys and Garden ook een groot aanbod van houten speelhuisjes voor in de tuin van de merken AXI en Backyard Discovery. Zo is er voor ieder kindje een geschikt speelhuisje om met vriendjes in te spelen.

 

Duurzame speelhuisjes

Toys and Garden biedt speelhuisjes in diverse materialen aan, waaronder:

 • Houten speelhuisjes zijn een populaire keuze voor kinderen omdat ze een natuurlijke uitstraling hebben en gemakkelijk te personaliseren zijn met verf of verfstiften.
 • Kunststof speelhuisjes zijn duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan houten speelhuisjes. Ze zijn vaak lichter van gewicht en komen in een scala aan kleuren en ontwerpen.
 • Resysta speelhuisjes zijn gemaakt van een duurzame kunststof gemaakt van rijstzemelen, zout en mineralen. Het is waterbestendig, rotbestendig en insectenbestendig. Het heeft ook een houtachtige look en feel. Resysta speelhuisjes zijn duurzamer en onderhoudsvriendelijker dan houten speelhuisjes.

Waarom een speelhuisje leuk is

Een speelhuisje is leuk omdat het kinderen de gelegenheid geeft om hun verbeelding te gebruiken en zich in verschillende rollen te verplaatsen. Het biedt een eigen ruimte waar kinderen kunnen spelen, ontdekken en zichzelf kunnen ontwikkelen. Het is een plek waar kinderen kunnen spelen met andere kinderen, waar ze kunnen leren over verantwoordelijkheid door het opruimen van hun eigen speelruimte, en waar ze kunnen leren over de natuur door het spelen in de buitenlucht. Een speelhuisje kan ook een geweldige toevoeging zijn aan de tuin, waar ouders kunnen genieten van de tijd buiten terwijl kinderen spelen. Het is een leuke manier om kinderen te betrekken bij de buitenwereld en hen te helpen hun motorische vaardigheden, sociale vaardigheden en zelfvertrouwen te versterken.

Houten speelhuisjes voor buiten

Ontdek alle speelopties van onze houten speelhuisjes voor in jouw tuin. Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes van hout in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn de houten speelhuisjes van Backyard Discovery allemaal uitgerust met een speelkeukentje, deurbel en andere toffe accessoires. Ontdek ook de huisjes van AXI voor buiten, waarbij je de keuze hebt in een speelhuisje met een echte veranda of brievenbus. Natuurlijk kun je je huisje helemaal compleet maken met onze leuke accessoires voor speelhuisjes zoals een bloembak, verrekijker, bootwiel of stoere piratenvlag. Zodoende is er altijd wel een speelhuisje dat past in de tuin voor extra veel speelplezier van je kindje.

Liever een speelhuisje van plastic? Bekijk ons assortiment met kunststof speelhuisjes van Step2.

 

Speelhuisjes met glijbaan

Heerlijk te roetsjen van de glijbaan! Vergroot het speelplezier met een speelhuisje met glijbaan. In een eigen speelhuisje kunnen kinderen spelen met al hun vriendjes. Zijn jouw kinderen eveneens gek op schommelen? Toys and Garden heeft zelfs speelhuisjes met glijbaan en schommel.

Pak je het graag groots aan, bekijk dan de verschillende speeltoestellen voor de tuin.

Wat kan je met een speelhuisje?

Er zijn veel dingen die kinderen kunnen doen met een speelhuisje. Hier zijn enkele voorbeelden:
 • Spelen met vriendjes: Kinderen kunnen samenspelen met vriendjes in het speelhuisje, en bijvoorbeeld rollenspellen spelen.
 • Verkennen: Het speelhuisje kan worden gebruikt als een plek om de natuur te verkennen, bijvoorbeeld door te observeren hoe vogels of insecten in de tuin leven.
 • Fantasie: Kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken om het speelhuisje te veranderen in een fort, een ruimteschip, een winkel of een huis.
 • Creativiteit: Kinderen kunnen het speelhuisje versieren met verf, stiften of andere materialen, waardoor het een persoonlijke touch krijgt.
 • Zelfstandig spelen: Het speelhuisje biedt ook een plek waar kinderen zelfstandig kunnen spelen en ontdekken, zonder direct toezicht van ouders.
 • Opruimen: Kinderen kunnen leren over verantwoordelijkheid door het opruimen van hun speelhuisje.