• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speeltenten

Met een eigen tipi speeltent geef je kinderen de mogelijkheid een lekker plekje te hebben om in te spelen of relaxen en een boekje te lezen. Alle Alba Tipi Tenten van Toys and Garden hebben twee ramen aan de zijkanten welke voorzien zijn van een gordijntje die aan de buitenkant is te openen voor meer natuurlijk licht. Als je kinderen verstoppertje spelen kunnen ze de ramen en voorkant van de tent snel dicht doen om niet gezien te worden. Als ze uitgespeeld zijn kan je de speeltent gemakkelijk bij elkaar pakken, zodat je de Tipi kan opbergen of meenemen voor een nieuw spannend avontuur.

 

Kleurrijke speeltenten

De Alba Tipi speeltenten van Sunny passen in iedere soort huiskamer, slaapkamer of tuin vanwege de diverse kleuren, prints en lichtopties. Met de originele Wereldkaart Tipi Tent van Sunny kunnen kinderen zelf op reis. De pasteltinten Tipi’s in het cremeroze en groen passen in de kleurtrend van nu. Is dat niet perfect voor jou en je kind? Wil je echt de blits maken, kies dan voor de opvallende wit/rode Sunny speeltent met LED verlichting! Als het donker wordt kan je de lampjes aanzetten, zodat je kind makkelijk de tent kan vinden, zelfs als het donker is.

 

Tipi speeltent voor binnen én buiten

Welke Tipi speeltent je ook kiest, de kindertent zal een ware eyecatcher zijn in iedere baby-, peuter- en kinderkamer. Door het grote opvouwbare kussen is de Alba ideaal voor zelfs de allerkleinsten. Daarnaast houdt het kussen je kinderen schoon wanneer ze het speeltentje buiten willen gebruiken, zo is de Alba Tipi Tent multi-inzetbaar!

 

Kwalitatieve kindertenten

De Alba Tipi kindertent is gemaakt van het beste materiaal. Zo hoeven jij en je kinderen zich alleen nog maar bezig te houden met spelen en avonturen beleven in hun speelgoed tent. De tent bestaat uit een natuurlijk, extra veilig, ademend katoenen canvas met een stevige constructie. De Tipi is eenvoudig te monteren door de 3-delige FSC 100% houten palen (Ø 2,4 cm) aan elkaar te maken doormiddel van een kunststof tussenstuk. Plaats de palen in de openingen van de canvas en bind de palen aan de bovenkant bij elkaar met het meegeleverde koord. Plaats de Tipi over het kussen en bindt deze vast aan de palen.

Het speeltentje is maar liefst 160 cm hoog en heeft een grondoppervlak van 120 bij 120 cm. Door de 2 jaar garantie van Sunny kunnen jullie samen jarenlang genieten van de Alba Tipi Tent.

Waarom kiezen voor een speeltent?

Een speeltent is een superleuke keuze voor je kindje. Ze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen zodat er altijd een optie is die je leuk vindt. De speeltentjes bevorderen de fantasie van je kindje omdat ze erin kunnen spelen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Het geeft ze ook privacy en een eigen plekje, als ze daar behoefte aan hebben. Tot slot staat een speeltentje ook gewoon heel erg leuk in je huis!