• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speeltoestellen met glijbaan voor in de tuin

Lekker klimmen, roetsjen van de glijbaan en graven in de zandbak! Welk kind droomt hier niet van? Het is allemaal mogelijk met een speeltoestel met glijbaan van Toys and Garden. Bij ons vind je alle soorten speeltoestellen, dus ook een speeltoren die perfect in jouw tuin past! Maak van je eigen achtertuin een speelparadijs, waar je kindje heerlijk kan ravotten!

 

Speeltoren met glijbaan: perfect voor de kleine tuin!

Speeltoestellen met glijbaan zijn in allerlei formaten beschikbaar. Als je een kleine tuin hebt, kun je het beste voor een compact speeltoestel zonder aanbouwschommel kiezen. Een speeltoren zoals onze Beach Tower past ook in kleine tuinen, maar biedt toch genoeg speelopties om je kindje 100% te vermaken. Op onze speeltoestellen met glijbaan kunnen kinderen heerlijk klauteren en vanuit de toren de hele tuin in de gaten houden. Als ze weer naar beneden willen, kunnen ze vliegensvlug van de glijbaan roetsjen! Naast een glijbaan zijn onze speeltoestellen eventueel voorzien van een zandbak, waar kleine bakkers zandtaartjes en modderkoeken kunnen bakken.

 

Kies je voor meer speelopties met een XXL speeltoestel?

Bij Toys and Garden vind je niet alleen compacte speeltoestellen met glijbaan, maar kun je ook terecht voor XXL speeltoestellen! Deze bieden nog meer speelmogelijkheden zoals een klimwand, picknicktafel en schommels. Ontdek alle houten speeltoestellen van Backyard Discovery of stel je perfecte speeltoestel samen met een speeltoestel van AXI! Met een speeltoestel met glijbaan van AXI kies je zelf de kleur van het hout en de glijbaan uit. Daarnaast kun je allerlei leuke aanbouwmogelijkheden zoals een (nest)schommel toevoegen, totdat het speelparadijs van je dromen klaar is!


Waarom kiezen voor een speeltoestel met glijbaan?

Een speeltoestel met een glijbaan biedt kinderen de mogelijkheid om zich fysiek uit te leven, hun coördinatie te verbeteren en hun zelfvertrouwen te versterken. Een glijbaan is ook een leuke manier om kinderen te helpen bij het ontdekken van de wereld om hen heen en hun nieuwsgierigheid aan te wakkeren. Bovendien kan een speeltoestel met glijbaan ook worden gebruikt om kinderen te leren over veiligheid, bijvoorbeeld door hen te leren hoe ze op de juiste manier de glijbaan moeten gebruiken.


Wat kun je met een speeltoestel met glijbaan?

Met een speeltoestel met glijbaan kun je verschillende activiteiten doen, zoals:

  • Glijden: Dit is de primaire functie van een glijbaan en is een leuke manier voor kinderen om zich fysiek uit te leven.
  • Klimmen: Veel speeltoestellen met glijbanen zijn voorzien van een ladder of een klimmuur waarmee kinderen kunnen klimmen naar de glijbaan. Dit helpt bij het ontwikkelen van hun coördinatie en uithoudingsvermogen.
  • Spelen: Veel speeltoestellen met glijbanen zijn voorzien van verschillende speelonderdelen, zoals brugjes, schommels, zandbakken of schommels, waarmee kinderen kunnen spelen en hun creativiteit kunnen uiten.
  • Veiligheid oefenen: Speeltoestellen met glijbanen kunnen ook worden gebruikt om kinderen te leren over veiligheid, bijvoorbeeld door hen te leren hoe ze op de juiste manier de glijbaan moeten gebruiken en hoe ze zichzelf moeten beschermen tegen eventuele verwondingen.


Speelhuisje op palen als alternatief voor een speeltoestel

Naast speeltoestellen vind je in ons assortiment ook hele leuke speelhuisjes. Bij een speelhuisje denk je misschien aan een klein huisje dat op de grond staat, maar kende je ook al onze verhoogde speelhuisjes op palen? Door de plaatsing op een frame ontstaat er onder het huisje ruimte voor bijvoorbeeld een zandbak. Daarnaast kunnen deze speelhuisjes ook gemakkelijk uitgebreid worden met bijvoorbeeld een schommel met glijbaan. Zo bieden speelhuisjes op palen dezelfde speelmogelijkheden als een speeltoestel, plús een speelhuis waar je kindje zich terug kan trekken. Zo heb je nog meer speelplezier op dezelfde ruimte!

Met zoveel opties begrijpen we het als je een vraag hebt. Neem gerust contact met ons op, onze productspecialisten adviseren je graag!


productfoto AXI Beach Tower Speeltoren met Klimrek Grijs/wit Paarse glijbaan