Speeltoestellen met glijbaan voor in de tuin

Lekker klimmen, roetsjen van de glijbaan en graven in de zandbak! Welk kind droomt hier niet van? Het is allemaal mogelijk met een speeltoestel met glijbaan van Toys and Garden. Bij ons vind je alle soorten speeltoestellen, dus ook een speeltoren die perfect in jouw tuin past! Maak van je eigen achtertuin een speelparadijs, waar je kindje heerlijk kan ravotten!

 

Speeltoren met glijbaan: perfect voor de kleine tuin!

Speeltoestellen met glijbaan zijn in allerlei formaten beschikbaar. Als je een kleine tuin hebt, kun je het beste voor een compact speeltoestel zonder aanbouwschommel kiezen. Een speeltoren zoals onze Beach Tower past ook in kleine tuinen, maar biedt toch genoeg speelopties om je kindje 100% te vermaken. Op onze speeltoestellen met glijbaan kunnen kinderen heerlijk klauteren en vanuit de toren de hele tuin in de gaten houden. Als ze weer naar beneden willen, kunnen ze vliegensvlug van de glijbaan roetsjen! Naast een glijbaan zijn onze speeltoestellen eventueel voorzien van een zandbak, waar kleine bakkers zandtaartjes en modderkoeken kunnen bakken.

 

Kies je voor meer speelopties met een XXL speeltoestel?

Bij Toys and Garden vind je niet alleen compacte speeltoestellen met glijbaan, maar kun je ook terecht voor XXL speeltoestellen! Deze bieden nog meer speelmogelijkheden zoals een klimwand, picknicktafel en schommels. Ontdek alle houten speeltoestellen van Backyard Discovery of stel je perfecte speeltoestel samen met een speeltoestel van AXI! Met een speeltoestel met glijbaan van AXI kies je zelf de kleur van het hout en de glijbaan uit. Daarnaast kun je allerlei leuke aanbouwmogelijkheden zoals een (nest)schommel toevoegen, totdat het speelparadijs van je dromen klaar is!

 

Speelhuisje op palen als alternatief voor een speeltoestel

Naast speeltoestellen vind je in ons assortiment ook hele leuke speelhuisjes. Bij een speelhuisje denk je misschien aan een klein huisje dat op de grond staat, maar kende je ook al onze verhoogde speelhuisjes op palen? Door de plaatsing op een frame ontstaat er onder het huisje ruimte voor bijvoorbeeld een zandbak. Daarnaast kunnen deze speelhuisjes ook gemakkelijk uitgebreid worden met bijvoorbeeld een schommel met glijbaan. Zo bieden speelhuisjes op palen dezelfde speelmogelijkheden als een speeltoestel, plús een speelhuis waar je kindje zich terug kan trekken. Zo heb je nog meer speelplezier op dezelfde ruimte!

Met zoveel opties begrijpen we het als je een vraag hebt. Neem gerust contact met ons op, onze productspecialisten adviseren je graag!


productfoto AXI Beach Tower Speeltoren met Klimrek Grijs/wit Paarse glijbaan