• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speeltoestellen

Klim en klauter erop los met je eigen speeltoestel! Want juist dan beleef je de spannendste buitenavonturen. Bij Toys and Garden zijn speeltorens met verschillende uitbreidingsmogelijkheden verkrijgbaar. Wat dacht je van schommelen? Maak dan de keuze uit een speeltoestel met schommel van AXI. Houd je kindje van glijden én schommelen? Lekker snel van de glijbaan af naar beneden glijden. Daarna nog even op de schommel springen. Zelfs voor deze speeltoestellen met glijbaan én schommel kan je bij ons terecht. Nodig al je vriendjes uit en ontdek samen alle speelmogelijkheden!

 

Speeltoestel voor buiten, speeltoren voor elke tuin

Toys and Garden heeft veel verschillende speeltoestellen zodat kinderen en ouders zich helemaal kunnen uitleven in de tuin. Wat dacht je van verstoppertje spelen in een overdekte uitkijktorenschommelen in een nestschommel, of je turnkunsten oefenen aan een klimrek? Zoek samen uit welke speelopties je op je speeltoren wilt hebben en bepaal welke kleur het beste in jouw tuin staan. Maak je speeltoestel bijvoorbeeld compleet met een mooie groene glijbaan, of ga voor een klassiek bruin houten speeltoestel. Met onze accessoires kun je jouw speeltoestel helemaal afmaken! Plaats bijvoorbeeld een verrekijker op je speeltoestel en houd de hele tuin in de gaten! Met een speeltoestel voor buiten is jouw kind helemaal gelukkig!

 

Speeltoestellen voor de kleinere tuin

Heb je een kleinere tuin en ben je bang dat een groot speeltoestel te opgepropt staat? Geen probleem, bij ons kun je ook terecht voor compacte speeltoestellen. Zo kan je je kindje lekker buiten spelen en houd je toch nog genoeg ruimte over in de tuin.

Houten speeltoestellen

Ben je op zoek naar een houten speeltoestel? Ook dan ben je bij Toys and Garden aan het juiste adres. Of het nu gaat om een houten speeltoestel met glijbaan en schommel, of een houten speeltoren. Daarnaast bieden we metalen speeltoestellen en kunststof speeltoestellen aan!

Wat dacht je van een speelhuisje?

Een ander leuk alternatief voor een speeltoestel is een speelhuisje op palen. Hierbij staat het speelhuisje op een platform dat via een trappetje kan worden bereikt. In een speelhuisje kunnen kinderen zich perfect terugtrekken en samen met hun vriendjes hun eigen wereld creëren. Een speelhuisje is namelijk (grotendeels) gesloten, zo zitten ze goed beschut. Als ze binnen zijn uitgespeeld kunnen ze via de glijbaan snel weer naar beneden roetsjen! Onze speelhuisjes Liam en Atka kunnen worden uitgebreid met een schommel. Zo worden alle speelmogelijkheden van een klassiek speeltoestel met het comfort van een speelhuisje gecombineerd.


Waarom is een speeltoestel leuk?

Een speeltoestel is leuk omdat het kinderen de kans geeft om zich fysiek te uiten, hun coördinatie en balans te verbeteren en hun sociale vaardigheden te oefenen door samen te spelen met andere kinderen. Bovendien biedt het kinderen de kans om hun verbeelding te gebruiken en hun nieuwsgierigheid te verkennen, omdat speeltoestellen verschillende activiteiten en functies bevatten, zoals glijbanen, schommels en klimwanden. 


Hoe groot zijn de speeltoestellen? 

De speeltoestellen van Toys and Garden verschillen in afmetingen. Vrijwel ieder speeltoestel heeft unieke afmetingen. We bieden speeltoestellen in onder andere de volgende lengte keer breedte maten.
  • 410 x 330 cm
  • 300 x 270 cm
  • 490 x 470 cm
  • 475 x 465 cm
  • 350 x 112 cm
  • 540 x 280 cm 

Wat kun je met een speeltoestel? 

Met een speeltoestel kun je diverse outdoor activiteiten doen zoals, klimmen, klauteren, glijden, schommelen, turnen, verstoppertje spelen en nog veel meer. De speeltoestellen zijn er in verschillende soorten en maten, van kleine en compacte speeltoestellen voor een kleinere tuin tot grotere speeltorens met diverse uitbreidingsmogelijkheden. Veel speeltoestellen zijn ook uitgerust met verschillende accessoires zoals een glijbaan, schommel, klimrek, zandbak of een uitkijktoren. Speelhuisjes zijn een andere optie, die bieden vaak een gesloten speelruimte voor kinderen, zodat ze zich kunnen terugtrekken en hun eigen wereld kunnen creëren.

Advies nodig?

Een speeltoestel koop je natuurlijk niet zomaar. We snappen het daarom goed, wanneer je nog vragen hebt. Onze productspecialisten helpen je graag verder met je vraag. Neem dus gerust contact met ons op!