Speelhuisjes hout

Speelhuisjes van hout zijn het perfecte speelgoed voor in de tuin. Kinderen kunnen in een houten speelhuisje samen met hun vriendjes een fantasiewereld ontdekken en allerlei avonturen beleven. Behalve het stimuleren van de fantasie van je kindje staat een houten speelhuisje ook nog eens leuk in je tuin. Bij Toys and Garden hebben we houten speelhuisjes in verschillende designs van de merken AXI en Backyard Discovery. Zo weet je zeker dat je een huisje vindt dat zowel bij je kindje als bij jou in de smaak valt. Kies je voor een scheef design, of houd je meer van een beach look?

 

Ontdek alle speelopties van onze houten speelhuisjes voor buiten!

Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes van hout in veel verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een compact huisje. Deze speelhuisjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn dan ook uitermate geschikte voor kleinere tuinen. Daarnaast zijn veel van onze speelhuisjes uitgerust met leuke opties. Zo zijn de houten speelhuisjes van Backyard Discovery allemaal uitgerust met een speelkeukentje, deurbel en toffe accessoires. Ontdek ook de huisjes van AXI, waarbij je ook nog eens de keuze hebt of je een speelhuisje met een echte veranda of een brievenbus wilt. Natuurlijk kun je je huisje helemaal compleet maken met onze leuke accessoires voor speelhuisjes zoals een bloembak, verrekijker, bootwiel of stoere piratenvlag.

 

Houten speelhuisjes op palen

Naast speelhuisjes op de grond vind je bij ons ook houten speelhuisjes voor buiten die op palen staan. Al deze huisjes zijn voorzien van een glijbaan, waar je kindje urenlang vanaf kan roetsjen. Bij de hogere huisjes zoals LiamSarah en Marc vind je daarnaast een zandbak onder het platform. Perfect om in de zomer zandkoekjes te bakken en grote kastelen te bouwen. Bij onze XXL speelhuisjes Liam kan je daarnaast ook nog je eigen aanbouwschommel kiezen. Zo heb je alle speelopties bij jouw eigen speelhuis compleet!

 

Houten speelhuisje met glijbaan

Onder de speelhuisjes zijn er ook een aantal houten speelhuisjes met glijbaan. Deze brengen veel speelplezier met zich mee en maken je speelhuis nog completer!

Liever een speelhuisje van kunststof? Ontdek ons assortiment met kunststof speelhuisjes.