• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speelhuisjes hout

Speelhuisjes van hout zijn het perfecte speelgoed voor in de tuin. Kinderen kunnen in een houten speelhuisje samen met hun vriendjes een fantasiewereld ontdekken en allerlei avonturen beleven. Behalve het stimuleren van de fantasie van je kindje staat een houten speelhuisje ook nog eens leuk in je tuin. Bij Toys and Garden hebben we houten speelhuisjes in verschillende designs van de merken AXI en Backyard Discovery. Zo weet je zeker dat je een huisje vindt dat zowel bij je kindje als bij jou in de smaak valt. Kies je voor een scheef design, of houd je meer van een beach look?

 

Ontdek alle speelopties van onze houten speelhuisjes voor buiten!

Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes van hout in veel verschillende uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een compact huisje. Deze speelhuisjes nemen weinig ruimte in beslag en zijn dan ook uitermate geschikte voor kleinere tuinen. Daarnaast zijn veel van onze speelhuisjes uitgerust met leuke opties. Zo zijn de houten speelhuisjes van Backyard Discovery allemaal uitgerust met een speelkeukentje, deurbel en toffe accessoires. Ontdek ook de huisjes van AXI, waarbij je ook nog eens de keuze hebt of je een speelhuisje met een echte veranda of een brievenbus wilt. Natuurlijk kun je je huisje helemaal compleet maken met onze leuke accessoires voor speelhuisjes zoals een bloembak, verrekijker, bootwiel of stoere piratenvlag.

 

Houten speelhuisjes op palen

Naast speelhuisjes op de grond vind je bij ons ook houten speelhuisjes voor buiten die op palen staan. Al deze huisjes zijn voorzien van een glijbaan, waar je kindje urenlang vanaf kan roetsjen. Bij de hogere huisjes zoals LiamSarah en Marc vind je daarnaast een zandbak onder het platform. Perfect om in de zomer zandkoekjes te bakken en grote kastelen te bouwen. Bij onze XXL speelhuisjes Liam kan je daarnaast ook nog je eigen aanbouwschommel kiezen. Zo heb je alle speelopties bij jouw eigen speelhuis compleet!

 

Houten speelhuisje met glijbaan

Onder de speelhuisjes zijn er ook een aantal houten speelhuisjes met glijbaan. Deze brengen veel speelplezier met zich mee en maken je speelhuis nog completer!

Liever een speelhuisje van kunststof? Ontdek ons assortiment met kunststof speelhuisjes.

Waarom kiezen voor een speelhuisje van hout?

Er zijn verschillende redenen waarom je moet kiezen voor een speelhuisje van hout:
  • Natuurlijke uitstraling: Een houten speelhuisje heeft een natuurlijke uitstraling en past in de meeste tuinen. Het is een milieuvriendelijke keuze en kan een aanvulling zijn voor je omgeving.
  • Duurzaamheid: Veel houten speelhuisjes zijn gemaakt van duurzaam hout, dat bestand is tegen rotting en insecten. Hierdoor kan het langer meegaan.
  • Veelzijdigheid: De houten speelhuisjes zijn beschikbaar in een breed scala van maten en ontwerpen. Hierdoor zijn er veel opties beschikbaar om aan de wensen en de beschikbare ruimte te voldoen.
  • Persoonlijkheid: Je kan kiezen voor een houten speelhuisje dat bij je kindje past. Dit kan ertoe leiden dat het speelhuisje meer aansluit bij de persoonlijkheid van het kind en de omgeving waarin het geplaatst wordt.
  • Waarde: Een houten speelhuisje kan een waardevolle toevoeging zijn voor een tuin.

Wat kan je met een speelhuisje van hout?

Met een speelhuisje van hout kun je kinderen de mogelijkheid geven om te spelen en te fantaseren. Het kan bijvoorbeeld dienen als een kleine hut waar kinderen in kunnen spelen of als een verkooppunt voor kinderen die een klein winkeltje willen runnen. Ook kun je een speelhuisje gebruiken als opslagruimte voor speelgoed of als een plek waar kinderen buiten kunnen leren en ontdekken. Er zijn veel manieren om een speelhuisje van hout te gebruiken, afhankelijk van de wensen en behoeften van de kinderen.