• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Glijbanen & Klimtoestellen

Beklim de reusachtige berg en leef je uit in deze flinke klimpartij. Op de top kijk je even om je heen, geniet van het uitzicht in de tuin. Genoeg gezien? Glij dan van de glijbaan af en voel de wind in je haren. Dit kan je kindje eindeloos herhalen op zijn klimtoestel, want zoiets verveelt niet snel. Heb je al geprobeerd om met z’n tweeën van de glijbaan af te gaan? Of op de buik naar beneden te glijden? Welke spelletjes kan jij nog meer verzinnen? Maak je eigen speelparadijs, waar je kindje samen met andere kindjes heerlijk kan bewegen en spelen!

 

Glijbaan voor je peuter

Als jouw peuter het heerlijk vindt om te klimmen, bewegen en glijden, dan is een klimtoestel met glijbaan een musthave voor in jouw tuin. Met klimmen trainen de peuters hun evenwicht en leren ze te balanceren. Eenmaal aangekomen bij de glijbaan moeten ze voorzichtig gaan zitten en bij het glijden proberen ze rechtop te blijven zitten. Laat jouw kindje glijden en klimmen, want dit zorgt ervoor dat het spelenderwijs de grove motoriek traint. Ontdek het ruime aanbod van glijbanen bij Toys and Garden. De glijbanen van Step2 kunnen zon en regen goed verdragen en kunnen daarom prima buiten blijven staan. Maar ze zijn ook eenvoudig te reinigen zodat de glijbaan vanuit de tuin naar binnen kan en een leuk plekje krijgt in de woonkamer of kinderkamer. Het is zo heerlijk om je energie kwijt te raken met klimmen en glijden. En als ouder heb je even een momentje voor jezelf. Dat is pas een win-win situatie!

 

Speelhuisje of speeltoestel als alternatief voor een klimtoestel

Bij Toys and Garden vind je niet alleen compacte klimtoestellen met glijbaan, maar kan je ook terecht voor de grotere speeltoestellen met glijbaan en schommel! Met de speeltoestellen van AXI kies je zelf de kleur van het hout en de glijbaan uit. Naast speeltoestellen vind je in ons assortiment ook hele leuke speelhuisjes met glijbaan.

Met zoveel opties begrijpen we het als je een vraag hebt. Neem gerust contact met ons op, onze productspecialisten adviseren je graag!