• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
 • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
 • TrustedShops TrustedShops

Babyschommels voor buiten

Als baby’s de wind langs hun hoofdje voelen waaien, zullen ze gegarandeerd lachen, gieren en brullen. Daarom is een babyschommel zo leuk voor jou en je baby! Een babyschommel is ideaal voor de allerkleinsten om buiten voor het eerst te gaan ontdekken. Bij Toys and Garden vind je een divers assortiment aan babyschommels die je gemakkelijk en snel in je tuin kunt plaatsen. Zo kan je kindje in no time heerlijk heen en weer wiegen in de buitenlucht! Onze babyschommels kan je daarnaast eenvoudig binnen opzetten. Zo kan je baby ook bij slecht weer lekker verder schommelen. 

 

Veilige babyschommels

Alleen de allerbeste en veiligste babyschommel is goed genoeg voor je kindje. Dat begrijpen wij als geen ander. Veiligheid staat bij onze babyschommels daarom voorop! Alle babyschommelzitjes hebben een hoge rug en een extra veiligheidsriem voor maximale bescherming en optimaal zitcomfort voor je kleine. Bovendien zijn onze babyschommels voorzien van een CE-keurmerk en getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen. Zo kan je kindje veilig spelen terwijl jij ontspannen achteroverleunt.

 

Baby schommelzitjes

Staat er al een schommel in je tuin vanwege oudere kinderen? Dan kan je het schommelzitje demonteren en vervangen door een los baby schommelzitje dat geschikt is voor je baby of peuter. Het baby schommelzitje “groeimodel” groeit zelfs met je kindje mee; zo heb je tot wel 6 jaar lang schommelplezier, bekijk het aanbod baby schommelzitjes hier.

Babyschommel hout

Naast dat we babyschommels aanbieden in kunststof en metaal, beschikken we ook over houten babyschommels voor buiten. Het schommelframe van deze houten schommels zijn uniek gebouwd in sterk en duurzaam FSC 100% Hemlock hout en bieden extra stabiliteit. Het hout zorgt ervoor dat het perfect past in de natuurlijke omgeving van de tuin.

Wanneer je kindje te oud is geworden voor een babyschommel, kan je bij ons ook terecht voor kinderschommels. Of ben je eigenlijk op zoek naar meer speelopties dan alleen een schommel? Misschien is een speeltoestel dan wel iets voor jou en je kindje! Ontdek al onze speeltoestellen met schommels en glijbaan. Samen klimmen en klauteren om de buitenwereld te ontdekken!


Waarom kiezen voor een babyschommel?

Er zijn verschillende redenen waarom ouders kiezen voor een babyschommel. Hieronder een aantal voordelen:


 • Sommige baby's vinden het fijn om gewiegd te worden, wat ze kan helpen om te ontspannen en om in slaap te vallen.
 • Een babyschommel kan ouders helpen om hun baby in de gaten te houden terwijl ze zich bezighouden met andere taken.
 • Babyschommels kunnen ook gebruikt worden om baby's te vermaken.
 • Een babyschommel kan een veilige plaats zijn om een baby even neer te leggen, bijvoorbeeld als je als ouder even moeten rusten of je met iets anders bezig bent.

Wat kan je met doen met een babyschommel?

Er zijn verschillende dingen die je kunt doen met een babyschommel, afhankelijk van de leeftijd en de behoeften van de baby. Bijvoorbeeld:

 • Gebruik de schommel om de baby in slaap te krijgen. De bewegingen van de schommel kunnen de baby helpen om te ontspannen en in slaap te vallen.
 • Gebruik de schommel om de baby te vermaken.
 • Gebruik de schommel om de baby in de gaten te houden terwijl je je bezighoudt met andere taken. Zo kun je bijvoorbeeld de baby in de schommel leggen als je even moet koken of iets anders moet doen.
 • Gebruik de schommel om de baby te laten wennen aan verschillende bewegingen en geluiden, zoals die van een auto of een fiets.
 • Gebruik de schommel om de ontwikkeling van de baby te stimuleren, bijvoorbeeld door de baby in verschillende posities te leggen en te laten kijken naar verschillende objecten.productfoto AXI Baby Schommel Bruin met zitje