• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Victor Veilig

Ken jij Victor Veilig al? Victor is hét verkeersmannetje dat op de uitkijk staat in straten waar kinderen spelen. Door de felle groene kleur heeft Victor Veilig een hoog attentiegehalte voor automobilisten en andere weggebruikers. Plaats het verkeersmaatje bij een drukke oversteekplaats, een kinderdagverblijf of school. Voor automobilisten is dat een zichtbare reden om snelheid te minderen. Zo is het voor kinderen een stuk veiliger op straat. Zet de verkeerspop Victor Veilig altijd buiten als je kindje op straat gaat spelen. Dankzij het lichte gewicht en het handvat is Victor snel te verplaatsen.
Hoog attentiegehalte
Veilig spelen in de woonwijk
Algemene verkeersveiligheid

Product uitgelicht

Verkeersmaatje Victor Veilig

Victor Veilig is een veiligheidsproduct waarmee je weggebruikers laat weten dat er (spelende) kinderen in de buurt zijn. Door de felle groene kleur heeft Victor Veilig een hoog attentiegehalte voor automobilisten en andere weggebruikers. 
 
Veilig spelen
Plaats Victor Veilig bij een drukke oversteekplaats, een kinderdagverblijf of school. Zo is het voor de kinderen een stuk veiliger op straat. Zet Victor Veilig altijd buiten als kinderen in de wijk gaan spelen; dankzij het lichte gewicht en de handvat is deze eenvoudig overal te plaatsen.

 

 

Victor Veilig voor veiliger verkeer

Dat kinderen zeer kwetsbaar zijn op straat bewijzen de cijfers: elk jaar belanden veel kinderen in het ziekenhuis na een ongeluk op straat. Helaas vallen daarbij nog steeds verkeersdoden. Het plaatsen van een waarschuwingsbord in straten waar kinderen spelen maakt de kans op ongelukken kleiner. Automobilisten worden opgeroepen om minder snel te rijden en letten beter op. Onderneem zelf actie en plaats Victor Veilig ook in je eigen straat. Je kan de brede voet verzwaren met zand, zodat Victor al binnen een paar minuut stabiel bij jou op de stoep of aan de straat staat. Om nog meer op te vallen is Victor Veilig uitgerust met een felle waarschuwingsvlag en reflecterende streep. Zo valt ons verkeermaatje altijd op bij weggebruikers en kan je kindje in een veiligere buurt buitenspelen!

Victor Veilig wordt aanbevolen door Veilig Verkeer Nederland

Dat Victor Veilig staat voor veiligheid in de straat vindt ook Veilig Verkeer Nederland. Victor Veilig wordt door Veilig Verkeer Nederland aangeraden als veiligheidspop om in de buurt aandacht te vestigen op de verkeersveiligheid van kinderen. Door het plaatsen van het veiligheidsmaatje Victor Veilig maken we Nederland steeds een beetje veiliger. Doe je mee? Ontdek dan hier al onze Victor Veilig modellen!
veilig verkeer op witte achtergrond

Iets voor jou?

14% korting
Victor Veilig

€ 42,95 € 49,99