• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Schildersezels & Tekenborden

Laat je kindjes binnen de lijntjes of buiten de lijntjes kleuren? Het belangrijkste is dat je kindje vrij is in het uiten van zijn creativiteit. Dit creatieve proces kan je stimuleren door ze vrij te laten tekenen of schilderen op een schildersezel of tekenbord. Wie weet schuilt er een echte kunstenaar in je kindje. Bekijk het diverse aanbod van schilderezel, tekenborden en tekentafels bij Toys and Garden, om zo de creativiteit aan te moedigen.

 

Creativiteit stimuleren met schilderen

Leef je uit met verf en maak de kleurrijkste fantasiefiguren op de schildersezels van AXISunny en Step2. De allerkleinsten kunnen starten met vingerverven op de Step2 Easel. Vol trots kunnen ze hun kunstwerkjes aan de ezel hangen. De grotere kindjes kunnen naar hart en lust verven en tekenen op de houten AXI of Sunny ezels.

 

Tekenbord of tekentafel voor je kindje

De jonge kunstenaars kunnen samen met alle vriendjes lekker artistiek bezig zijn aan de tekentafels van Step2. Voorzie de tafel met tekenstiften, potloden, krijtjes, verf en vellen papier. Als ouder heb je er even geen omkijken naar, want zij weten zichzelf wel te vermaken. De kunstenaartjes trainen tegelijk de fijne motoriek vanwege het schilderen en tekenen. Alle Step2 tekenborden zijn ontzettend kleurrijk en voorzien van allerlei leuke details.
Wij hebben meer leuk speelgoed om de creativiteit te stimuleren, ontdek ze op onze pagina rollenspel & creativiteit!


productfoto-mensen Step2 Easel For Two