• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Zand & Waterspeelgoed

Zand- en waterspeelgoed is het ideale speelgoed voor de warmere dagen. Het biedt namelijk veel speelplezier én verkoeling aan je kindje tijdens warme dagen. Heerlijk spetteren met water en graven in het zand, daar word je toch blij van? Bij Toys and Garden vind je zandbakken, watertafels en een combinatie van beide van onze merken Step2AXI en Sunny. Of je nou op zoek bent naar een modderkeuken van hout, een kleurrijke watertafel van kunststof, een overdekte zandbak of een multifunctionele picknicktafel, bij ons ben je aan het juiste adres voor water- en zandspeelgoed!

 

Kleurrijke houten en kunststof waterspeelgoed

Tover je tuin of dakterras om tot een vrolijke buitenspeelplaats met waterspeelgoed zoals zandtafels en watertafels! De zand- en watertafels van Step2 zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn verkrijgbaar in diverse modellen en in verschillende vrolijke kleuren. Kies je liever voor een zand- en watertafel van hout? Bij Toys and Garden heb je de keuze tussen verschillende modellen van onze merken AXI en Sunny en met meerdere speelopties. Met een speeltafel met speelkeuken en wastafel kan je kindje heerlijke zandkoekjes bakken in zijn keukentje. Daarna is het tijd voor de afwas en kan er worden gekliederd met water. Een eenvoudige zandtafel op poten behoord eveneens tot de keuzemogelijkheden. Zodra de kinderen wat ouder zijn maak je er een kweektafel van. Of kies voor een handige zand- en water- picknicktafel! Hier kunnen meerdere kindjes aanschuiven om te knutselen. Wil je daarna buiten lunchen? Dan klap je de tafel dicht om met elkaar aan tafel te eten. Om je kleintje tegen de zon te beschermen, leveren we veel van onze speeltafels met een verstelbare parasol. Ontdek alle varianten van onze zand- en watertafels.

 

Leukste zandspeelgoed zoals zandbakken en zandtafels

Veel kindjes vinden het heerlijk om met zand te spelen, daarom is zandspeelgoed een goed idee om cadeau te doen. Toys en Garden heeft een uitgebreid assortiment aan zandspeelgoed zoals houten zandbakken van Sunny, waarbij je van de deksel twee zitbankjes kan maken. Of wat dacht je van een fleurige regenboog zandbak van AXI of juist een zandbak met parasol? De Step2 serie heeft allemaal kleurrijke, kunststof zandbakken in de leukste vormen. Welke vind jij het leukst?

Waarom waterspeelgoed leuk is

Waterspeelgoed is leuk voor de kleintjes omdat het ze mogelijkheden biedt om te spelen en te ontdekken in een wateromgeving. Het is ook een bron van verkoeling tijdens warme dagen en een leuke manier om af te koelen. Je kindje kan spelen met verschillende soorten waterspeelgoed zoals schepjes, emmers of zelfs complete watertafels! Hierbij kunnen ze ook nog dingen leren. Misschien wel het leukste aan waterspeelgoed is het samen spelen met andere kinderen, ze kunnen elkaar bijvoorbeeld helpen om bepaalde uitdagingen op te lossen.