• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speelhuisjes met glijbaan

Stimuleer de creativiteit van je kindje met een kleurrijk speelhuisje in de tuin. Tover je tuin óf de kinderkamer om tot een waar speelparadijs. Een speelhuisje is de perfecte plek voor kinderen om zich terug te trekken en met hun fantasie een eigen wereld vol spannende avonturen te creëren. Bij Toys and Garden ontdek je speelhuisjes voor ieder budget! Onze kunststof speelhuisjes zijn eenvoudig binnen in huis of buiten in de tuin te plaatsen. Toys and Garden heeft diverse kunststof speelhuizen van het merk Step2 in het assortiment. Naast kunststof heeft Toys and Garden ook een groot aanbod van houten speelhuisjes voor in de tuin van de merken AXI en Backyard Discovery. Zo is er voor ieder kindje een geschikt speelhuisje om met vriendjes in te spelen.

 

Houten speelhuisjes voor buiten

Ontdek alle speelopties van onze houten speelhuisjes voor in jouw tuin. Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes van hout in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn de houten speelhuisjes van Backyard Discovery allemaal uitgerust met een speelkeukentje, deurbel en andere toffe accessoires. Ontdek ook de huisjes van AXI voor buiten, waarbij je de keuze hebt in een speelhuisje met een echte veranda of brievenbus. Natuurlijk kun je je huisje helemaal compleet maken met onze leuke accessoires voor speelhuisjes zoals een bloembak, verrekijker, bootwiel of stoere piratenvlag. Zodoende is er altijd wel een speelhuisje dat past in de tuin voor extra veel speelplezier van je kindje.

Liever een speelhuisje van plastic? Bekijk ons assortiment met kunststof speelhuisjes van Step2.

 

Speelhuisjes met glijbaan

Heerlijk te roetsjen van de glijbaan! Vergroot het speelplezier met een speelhuisje met glijbaan. In een eigen speelhuisje kunnen kinderen spelen met al hun vriendjes. Zijn jouw kinderen eveneens gek op schommelen? Toys and Garden heeft zelfs speelhuisjes met glijbaan en schommel.

Pak je het graag groots aan, bekijk dan de verschillende speeltoestellen voor de tuin.

Duurzame speelhuisjes met glijbaan

Speelhuisjes met een glijbaan van hout en kunststof zijn populair voor kinderen. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals cederhout of kunststof en zijn ontworpen om veilig te zijn voor kinderen van verschillende leeftijden. De glijbaan is vaak gemaakt van kunststof. De speelhuisjes zijn eenvoudig te monteren en kunnen worden gebruikt in de achtertuin of op een speelplaats. De speelhuisjes voldoen aan de veiligheidsnormen.

Waarom een speelhuisje met glijbaan leuk is

Een speelhuisje met glijbaan is leuk omdat het kinderen de kans geeft om zich fysiek te uiten en te spelen, terwijl ze ook hun coördinatie, balans en motorische vaardigheden verbeteren. Glijden van de glijbaan is ook vaak een favoriete activiteit van kinderen, omdat het je kleintje een gevoel van snelheid en avontuur geeft. Bovendien kan een speelhuisje met glijbaan ook de fantasie van kinderen aanwakkeren, wat je kindje helpt bij het ontwikkelen van hun sociale en emotionele vaardigheden.

Wat kan je met een speelhuisje met glijbaan?

Er zijn veel dingen die kinderen kunnen doen met een speelhuisje met glijbaan. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Glijden van de glijbaan: Dit is waarschijnlijk de meest populaire activiteit en kan worden gedaan op verschillende manieren, zoals zittend, staand of in een kleine slee.
  • Verstoppertje spelen: Kinderen kunnen zich verstoppen in het speelhuisje en andere kinderen kunnen proberen hen te vinden.
  • Rollenspellen: Kinderen kunnen het speelhuisje gebruiken als een fort of een huis en rollenspellen spelen.
  • Racen: Kinderen kunnen een race houden om te zien wie het snelst van boven naar beneden kan glijden.
  • Bouwen: Kinderen kunnen het speelhuisje gebruiken als basis voor hun bouwwerken met andere materialen zoals blokken.
  • Verkleden: kinderen kunnen zich verkleden en speelhuisje gebruiken als een podium voor hun verhalen

Al deze activiteiten helpen kinderen bij het ontwikkelen van hun sociale en emotionele vaardigheden, coördinatie, balans en motorische vaardigheden.