Speelhuisjes met glijbaan

Stimuleer de creativiteit van je kindje met een kleurrijk speelhuisje in de tuin. Tover je tuin óf de kinderkamer om tot een waar speelparadijs. Een speelhuisje is de perfecte plek voor kinderen om zich terug te trekken en met hun fantasie een eigen wereld vol spannende avonturen te creëren. Bij Toys and Garden ontdek je speelhuisjes voor ieder budget! Onze kunststof speelhuisjes zijn eenvoudig binnen in huis of buiten in de tuin te plaatsen. Toys and Garden heeft diverse kunststof speelhuizen van het merk Step2 in het assortiment. Naast kunststof heeft Toys and Garden ook een groot aanbod van houten speelhuisjes voor in de tuin van de merken AXI en Backyard Discovery. Zo is er voor ieder kindje een geschikt speelhuisje om met vriendjes in te spelen.

 

Houten speelhuisjes voor buiten

Ontdek alle speelopties van onze houten speelhuisjes voor in jouw tuin. Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes van hout in veel verschillende uitvoeringen. Zo zijn de houten speelhuisjes van Backyard Discovery allemaal uitgerust met een speelkeukentje, deurbel en andere toffe accessoires. Ontdek ook de huisjes van AXI voor buiten, waarbij je de keuze hebt in een speelhuisje met een echte veranda of brievenbus. Natuurlijk kun je je huisje helemaal compleet maken met onze leuke accessoires voor speelhuisjes zoals een bloembak, verrekijker, bootwiel of stoere piratenvlag. Zodoende is er altijd wel een speelhuisje dat past in de tuin voor extra veel speelplezier van je kindje.

Liever een speelhuisje van plastic? Bekijk ons assortiment met kunststof speelhuisjes van Step2.

 

Speelhuisjes met glijbaan

Heerlijk te roetsjen van de glijbaan! Vergroot het speelplezier met een speelhuisje met glijbaan. In een eigen speelhuisje kunnen kinderen spelen met al hun vriendjes. Zijn jouw kinderen eveneens gek op schommelen? Toys and Garden heeft zelfs speelhuisjes met glijbaan en schommel.

Pak je het graag groots aan, bekijk dan de verschillende speeltoestellen voor de tuin.


productfoto-mensen AXI Cabin XL Speelhuis Grijs/wit - FSC 100% Hout - 57 cm platform - Blauwe Glijbaan