• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Zandbakken van Step2, AXI en Sunny

De mooiste zandkastelen, de lekkerste zandkoekjes en creatiefste sculpturen ontstaan in de zandbak of zandtafel. Vindt je kindje het zo heerlijk om met zand te spelen? Toys en Garden heeft een uitgebreid assortiment aan zandspeelgoed zoals houten zandbakken van de merken, AXI en Sunny en gekleurde kunststof zandbakken van Step2. Tijdens het bouwen van de verschillende creaties is je kindje intensief bezig met de vingertjes, dit is ook nog eens ontzettend goed voor de fijne motoriek!

 

Zandbak van hout

Spelen met zand, water en modder geeft je kindje en zijn vriendjes veel buitenspeelplezier! Bij Toys and Garden ontdek je zandbakken voor ieder budget. De Sunny zandbakken zijn gemaakt van hout en zijn recht-toe-recht-aan in uitvoering. De AXI houten zandbakken is een luxere serie zandbakken. Deze hebben een houten deksel waarbij je met de deksel twee zitbankjes kan maken. Je kunt met een hele groep kindjes gezellig samen spelen. Naast hout verkopen wij eveneens plastic zandbakken. De Step2 serie heeft allemaal kleurrijke, kunststof zandbakken in de leukste vormen. Deze zandbakken zijn kleiner van vorm en daarom uitermate geschikt voor de jonge kindjes van 6 maanden tot 3 jaar.

 

Zandbak met dak of deksel

Tijdens het buitenspelen in de zomer kan de zon tegenwoordig flink schijnen. Dan wil je natuurlijk dat je kindje beschermd tegen de zon toch buiten kan spelen in de zandbak. Dit kan met de AXI zandbakken vanwege het zonnedak. Zodra de zandbak niet gebruikt wordt, kan het dak naar beneden geplaatst worden, waardoor het fungeert als een beschermhoes om het speelzand schoon te houden. Alle zandbakken van Toys and Garden hebben een schermhoes of deksel, zodat het zand beschermd is tegen viezigheid zoals bladeren of dat huisdieren niet in de zandbak kunnen klimmen. Wel zo hygiënisch!

 

Waarom een zandbak leuk is en wat je kan doen in de zandbak

Een zandbak geeft je kindje veel plezier omdat ze creatief kunnen zijn en met zand kunnen spelen. Ze kunnen zandkastelen bouwen, tunnels graven en zandfiguren maken. Maar ook: Figuren in het zand maken zoals huisjes, auto’s en dieren Spelen met emmertjes, schepjes en vormpjes Spelen met water in de zandbak, zoals het maken van kleine stuwdammen en kanaaltjes Spelen met speelgoedauto's, poppen en ander speelgoed in de zandbak.


Speelgoed zandbak kopen

De zandbakken van Toys and Garden zijn ideaal speelgoed voor uw kind(eren). Een zandbak kopen is laagdrempelig omdat de producten relatief goedkoop zijn en jaren mee kan. Koop vandaag nog je speelgoed zandbak!

 

Bekijk de vele mogelijkheden van zandspeelgoed in ons complete zand- en waterspeelgoed assortiment.


productfoto-mensen AXI Ella XL Zandbak met bankjesBruin/groen