• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Schommels

Wie droomt er niet van om te kunnen vliegen? Door je kindje te laten schommelen ervaren ze het gevoel van zweven! Bij Toys and Garden vind je een groot assortiment schommels die je eenvoudig in je tuin kunt plaatsen. Of je nou zoekende bent naar een losstaande schommel of een aanbouwschommel die je aan huis bevestigd, alle soorten schommels kan je online kopen bij Toys and Garden! Ook voor nestschommels en babyschommels ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Schommels van hout voor in de tuin

Houten schommel kopen? Heerlijk heen en weer schommelen met wapperende haren, dat is toch genieten?! Ben je daarom op zoek naar een klassieke houten schommel? De houten schommel is door zijn eenvoud zeer solide en geschikt voor buiten en binnen. De schommel is stevig bevestigd aan een frame van FSC100% hemlock hout. Zo kan de kinderen zo hard schommelen als zij durven. Je kunt een houten schommel kopen met één schommelzitje of twee schommelzitjes voor dubbel schommelplezier. Er zijn ook houten schommels verkrijgbaar als aanbouwschommel. Deze monteer je eenvoudig aan je huis, zodoende kan je ruimte sparen in de tuin.

 

Schommels van metaal

Als je de voorkeur geeft aan een dunner schommelframe, kan je het beste kiezen voor een metalen schommel. Onze metalen schommels zijn gemaakt van gepoedercoat staal en zijn van binnen buiten gegalvaniseerd. Zo is ook deze schommel weerbestendig en uiterst robuust.

 

Schommel met glijbaan

Wil jij voor je kindje juist meer speelopties dan alleen een schommel? Misschien is een speeltoestel iets voor jou en je kindje! Ontdek al onze speeltoestellen met schommels en glijbaan. Deze zijn allemaal voorzien van een superleuke glijbaan en zandbak. Sommige speeltoestellen hebben zelfs een klimrek en een heuse uitkijktoren! Zo haal je nog veel meer speelplezier in je tuin!

 

Meegroei schommel kopen voor in de tuin?

Ben je op zoek naar een meegroei schommel die meegroeit met je kind? Dan ben je bij Toys and Garden aan het juiste adres. De meegroei schommel is verstelbaar en bestaat uit 3 delen die makkelijk te verstellen zijn.

Waarom is een schommel leuk?

Een schommel is leuk omdat het een eenvoudige activiteit is waar kinderen van kunnen genieten en tegelijkertijd hun fysieke vaardigheden verbeteren. Schommelen geeft een rustgevend effect, waardoor kinderen zich kalm en ontspannen voelen. De beweging van het schommelen kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst. Bovendien kan het ook een sociaal aspect hebben, aangezien kinderen samen kunnen schommelen en elkaar uitdagen om hoger te gaan.