• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Koelers

Het is een warme zomerse dag. Samen met je vrienden hebben jullie bedacht om te barbecueën. Allemaal verrukkelijke dingen liggen klaar om op de barbecue te leggen. Van al dat lekkers en de hoge temperatuur krijgt iedereen zin in een heerlijk koel drankje. Rij de koelbox naar je koelkast, vul de koeler met ijs en zet al je drankjes erin. De gevulde koelbox rijd je eenvoudig weer terug de tuin in, zo hebben jij en je vrienden de hele dag gekoelde drankjes! Ontdek de diverse koelboxen op wielen bij Toys and Garden.

 

Retro koelwagen

Ben je op zoek naar een handige trendy koelbox op wielen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De AXI Retro Cooler is een mooi vormgegeven koelbox in retro stijl. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar zoals roodzwartrvs en in wicker-look. De koelwagens hebben een solide metalen behuizing en zijn voorzien van een mooie poedercoating. In deze handige coolers passen wel 70 blikjes of 50 flesjes en die blijven tot wel 36 uur koud. Het mooie van al onze koelwagens is dat er geen elektriciteit nodig is. Je vult de bakken met ijs en zodra je feestje afgelopen is laat je het water weglopen middels de aftapkraan. Nog even een doekje er door heen en de koelwagen staat weer klaar voor de volgende keer. Voorzie de retro cooler van een afdekhoes en deze is beschermd tegen weersinvloeden en krasjes.

 

Bolderwagen of tafelvoetbal cooler

Koelers zijn er in diverse uitvoeringen en met leuke extra toevoegingen. Zo hebben wij een super mooie koeler waarmee je de show steelt bij al je gasten. De AXI Tafelvoetbal Cooler geeft dubbel veel plezier door zijn koude hapjes en drankjes en het speelelement met de tafelvoetbal! Daag elkaar uit voor een leuk potje tafelvoetbal en jullie hebben de grootste schik. Tijdens een picknick in het park zijn gekoelde gerechtjes en flesjes drinken een ware must. Met de AXI Bolderwagen Cooler is dat eenvoudig geregeld. Vervoer alle lekkernijen mee naar het park met de bolderwagen met koeler functie en je kan de hele dag genieten van de buitenlucht. Neem daarbij de AXI Sportsbag401 mee en je kindjes vermaken zich de hele middag met sportspelletjes.


productfoto AXI Retro Cooler Rood