• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Kindermeubels

Aan je eigen tafel buiten knutselen, spelen met lego op je kinderkamer of een boterham eten aan jouw kindertafel in de woonkamer, dat is toch super stoer. Een comfortabel eigen zitplekje, dan voelen jouw kindjes zich het lekkerst. Toys and Garden heeft de mooiste kindermeubels van Step2AXI en Sunny. Denk aan kindertafels met stoeltjes of kinder picknicktafels van hout. De kindermeubelen zijn in verschillende vormen, kleuren en maten verkrijgbaar, zo kan je als ouder een meubelstuk kiezen dat past in jouw interieur of tuin.

 

Kindertafel met stoelen

Samen spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes aan de kindertafel, dat verdubbelt de pret. De kindjes kunnen samen de interactie aangaan en dat geeft veel gezelligheid. Daarom is een kindertafel met stoeltjes een goede aanvulling voor de kinderkamer, woonkamer of tuin. Kies je voor een houten kindertafeltjes met stoelen van AXI? Of ga je voor een kleurrijke Step2 tafel met kinderstoeltjes van kunststof?

 

Picknicktafels kinderen

Bij Toys and Garden kan je heel veel leuke picknicktafels vinden die speciaal ontworpen zijn voor kindjes. Aan de Sunny houten picknicktafels kunnen kinderen gezellig met andere kindjes spelletjes spelen of samen buiten iets lekkers eten. De houten picknicktafels van AXI zijn zelfs multifunctioneel. Onder het afneembare tafelblad zit een verborgen ruimte met twee bakken. Deze bakken kan je bijvoorbeeld vullen met water en/of zand, maar je kunt er natuurlijk ook speelgoed in opbergen. Met de uitbreiding van een parasol kunnen de kinderen op zonnige dagen zelfs buiten beschut aan tafel zitten. De kunststof kinderpicknicktafels van Step2 hebben een kinderlijk vormgeving dat veel aan de creatieve verbeelding overlaat bij jouw kindje. Deze kindertafels van Step2 zijn een kleurrijke aanwinst voor je tuin of als kindermeubel in huis.