Speelhuisjes kunststof

Prikkel de fantasie van je kindje met een kleurrijk speelhuisje van kunststof. Tover je tuin óf de kinderkamer om tot een waar speelparadijs. Onze kunststof speelhuisjes zijn namelijk eenvoudig binnen in huis of buiten in te tuin te plaatsen. Toys and Garden heeft diverse modellen en afmeting van het merk Step2 in het speelhuis assortiment. Zo is er voor ieder kindje een geschikt speelhuisje om met vriendjes in te spelen. Creëer je een sprookjeswereld met ons speelhuisje in peperkoekstijl of kies je voor een stoer bbq-restaurant met onze speelhuisjes met keuken en grill? Naast kunststof heeft Toys and Garden ook een groot aanbod van houten speelhuisjes en speeltoestellen. Ontdek het snel!

 

De leukste speelhuisjes voor buiten en binnen

Speelhuisjes van kunststof zijn in verschillende vormen en afmetingen verkrijgbaar. Heb je weinig ruimte binnen voor speelgoed? Kies dan voor een compact formaat speelhuis. En met mooi weer kun je het speelhuisje buiten zetten in het gras of op een stenen vloer. Zo kan je kindje lekker in de tuin spelen. Het speelplezier van je kindje hoeft niet te stoppen op koude dagen, want dan zet je het speelhuisje gemakkelijk weer binnen. Non-stop vertier voor binnen en buiten het huis!

 

Duurzame speelhuisjes van Step2

Step2 speelhuisjes zijn gemaakt van rotoplastic kunststof. Rotoplastic is extreem sterk en barst niet. Je kunt het speelgoed daarom zonder problemen buiten laten staan. Ideaal voor jou en je kindje om zorgeloos te spelen met minimaal onderhoud! Kunststof speelhuisjes zijn namelijk gemakkelijk te reinigen met een ontsmettingsdoekje of normale huishoudreiniger. Rotoplastic gaat een leven lang mee en is 100% recyclebaar. Een speelhuisje van rotoplastic kunststof is daarmee ook een duurzame keuze.

 

Welk speelhuisje past bij jouw kindje?

Speelt jouw kindje het liefst in een speelhuis met keukentje, of houdt je kindje meer van het spelen met speelballen? Voor alle kleine avonturiers heeft Toys and Garden het perfecte huisje van kunststof. Het speelhuis All Around Playtime Patio with Canopy is zelfs toegankelijk voor kindjes in een rolstoel. Zo kan iedereen meespelen!

Liever een speelhuisje van hout in plaats van een speelhuisje van kunststof? Ontdek ons assortiment met houten speelhuisjes.


productfoto-mensen Step2 Gather & Grille Speelhuis