• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Tuinieren

Bekijk hier ons ruimte assortiment aan artikelen die te maken hebben met tuinieren. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw tuin tot een groene oase te maken. We bieden verschillende subcategorieën aan, zodat je gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Op zoek naar een kweektafel of oppottafel? Bij Toys and Garden vind je een ruime selectie aan kweektafels en oppottafels, ideaal voor het kweken van jouw eigen groenten, kruiden en bloemen. Met deze tafels creëer je een perfecte omgeving voor het zaaien en laten groeien van jouw planten. Onze kweektafels zijn beschikbaar in verschillende maten en materialen, zodat je altijd een kweektafel vindt die past bij jouw wensen.

Jouw tuin opvrolijken met een bloempot? Bloempotten zijn een onmisbaar element in elke tuin of op elk balkon. Bij ons vind je een breed assortiment aan bloempotten in verschillende kleuren, maten en materialen. Of je nu op zoek bent naar klassieke of moderen pot, je vindt het bij ons. De bloempotten van Toys and Garden zijn niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan jouw tuin of balkon.

Wil je jouw planten beschermen tegen kou, wind en regen? Dan zijn onze tuinkassen de oplossing. Hier vind je een ruime keuze aan tuinkassen in verschillende maten en uitvoeringen.

Ook voor de jongste tuiniers hebben we leuke tuinproducten! Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw kinderen te betrekken bij het tuinieren. Zo maak je van jouw tuin een leuke en leerzame speelplek voor het hele gezin.

Begin vandaag nog met jouw tuinieravontuur en ontdek ons uitgebreide assortiment!