• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Zand- en watertafels van Step2, AXI en Sunny

Zand- en watertafels zijn het ideale zomerspeelgoed en bieden speelplezier én verkoeling aan je kindje tijdens warme dagen. Heerlijk spetteren met water en graven in het zand, wie wordt daar nou niet blij van? Bij Toys and Garden vind je zand- en watertafels van onze merken Step2, AXI en Sunny. Of je nou op zoek bent naar een kleurrijke watertafel van kunststof, een modderkeuken van hout of een multifunctionele picknicktafel, bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Kleurrijke water- en zandtafels van kunststof

Tover je tuin of balkon om tot een vrolijke buitenspeelplaats met een zand- of watertafel van Step2! De watertafels van Step2 zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en zijn verkrijgbaar in diverse modellen en in verschillende vrolijke kleuren. Met de watertafel uit de serie Rain Showers is je kindje de baas over het water en kan hij het zelfs laten regenen! Met de meegeleverde accessoires kan elke speelbeurt een nieuw waterpark aangelegd worden, waarbij heuse watervallen ontstaan. Of speelt je kindje liever ontdekkingsreiziger tijdens een echte dino-expeditie? De zand- & watertafel Dino Dig combineert het spetterplezier van een watertafel met de mogelijkheden van een zandtafel. Gebruik het schepje om tot de bodem te graven en vind echte dinosaurusbotten en -voetafdrukken! Voor welk model je ook kiest, met de zand- en watertafels van Step2 is speelplezier 100% gegarandeerd!

 

Zand- en watertafels van hout

Wil je graag een zand- en watertafel van hout? Bij Toys and Garden heb je de keuze uit verschillende modellen en met meerdere speelopties. Met een speeltafel met speelkeuken wastafel kan je kindje heerlijke zandkoekjes bakken en daarna netjes de afwas doen. Of kies voor een handige zand- en water- picknicktafel! Hier kunnen meerdere kinderen aanschuiven om te eten of te knutselen. Bij warm weer til je het tafelblad makkelijk op en komen uitneembare bakken tevoorschijn. Deze kun je vullen met zand of water, maar natuurlijk ook gebruiken om speelgoed in op te bergen. Om je kleintje tegen de zon te beschermen, leveren we veel van onze speeltafels met een verstelbare parasol.

 

Watertafel voor uw kind

Speelt uw kind graag met water? Dan is een Step2 watertafel uitermate geschikt. Het is één van de meest populaire producten van Toys and Garden!