• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Rijdend speelgoed

Met een loopauto kunnen jij en je kindje samen wandelen en de omgeving ontdekken. Middels de duwstang aan de loopauto duw jij je kindje vooruit. Willen jij en je kindje wandelend nieuwe dieren ontdekken in de dierentuin? Dan is de bolderwagen een perfect oplossing voor jou om alle spulletjes mee te nemen.
Bij Toys and Garden ben je aan het juiste adres voor de leukste loopauto’s en handige bolderkarren. Een lange wandeling in de buurt of in het park wordt met de loopauto of bolderkar een geweldig avontuur, ook voor de allerkleinsten!

 

Step2 achtbanen en loopauto’s

De loopauto van Step2 daagt je kindje uit om naar buiten te gaan en de wereld te ontdekken. En er is meer, namelijk een loopauto met achtbaan! Neem plaats op de eenhoorn of in de auto, rol van de helling af en volg het parkoers van de achtbaan. Dat geeft een kick! De kleurrijk Step2 Roller Coaster Achtbaan is een aanwinst voor elke tuin of speelkamer.

 

Op pad met de bolderwagen

Wil je naar het strand of het pretpark? Een bolderkar is de perfecte oplossing om veel en zware spullen mee te nemen. De AXI lichtgewicht opvouwbare bolderkar is eenvoudig mee te nemen in de auto voor een dagje uit met je kindje.

De Billy Beach Wagon van Sunny is een robuuste bolderkar van hout. De stevige luchtbanden van deze bolderwagen maakt het mogelijk om zelfs op ruige terreinen zoals onverharde wegen te rijden. Het maximale gewicht dat deze bolderkar kan trekken is 100 kg. Ruim voldoende om strandspullen voor het hele gezin of een flink aantal boodschappen te vervoeren.

Gaat jouw reis naar de tuin om te picknicken? Of organiseer je een leuk feestje in de achtertuin? Kies dan voor de AXI Bolderwagen Cooler zodat je drankjes en hapjes koel blijven.