• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Balansborden

Met de balansborden van KateHaa kan je kind zich al spelend ontwikkelen. Het brengt spanning en fantasie met zich mee. Het is een jarenoud klassiek product met een modern design. Je kind kan het gebruiken als glijbaan, schommel, brug en nog veel meer. Het is geschikt voor kinderen van allerlei leeftijden. Het balansbord is in verschillende groottes te verkrijgen!

Waarom Balansborden leuk zijn

Een Balansbord is superleuk voor je kleintje omdat ze zowel het lichaam als de geest uitdagen. Ze zorgen voor verbetering van de balans, coördinatie, focus en kracht van de kinderen. Het zal ze een gevoel van voldoening geven als ze de vaardigheid onder de knie krijgen. Ook is het een leuke manier om stress te verminderen en tegelijkertijd plezier te hebben.

Wat kun je allemaal doen met balansborden?

Je kindje kan verschillende activiteiten ondernemen met de Balansborden van Toys and Garden. Zo kunnen kinderen balansoefeningen doen door op één baan te gaan staan. Ook zijn balansborden leuk voor krachtoefeningen, zoals bijvoorbeeld voor squats of push-ups. Balansborden zijn uitermate geschikt om in verschillende posities te gebruiken om er heerlijk in te gaan zitten of liggen. Je kan ze zelfs gebruiken voor therapeutisch gebruik om zo de coördinatie en balans te verbeteren.