• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Sjoelbakken

Houd jij van een potje sjoelen? En ben je competitief aangelegd? Koop een sjoelbak en ga gezellig sjoelen met familie of vrienden! Sjoelen is een eeuwenoud gezelligheidsspel met een competitieve inslag. Speel onderling wedstrijden en kroon jezelf tot een ware sjoelkoning(in). Deze sjoelbakken neem je snel en gemakkelijk in gebruik door de sjoelbakken op een tafel te leggen, en sjoelen maar! Het is een spel dat gemaakt is voor jong en oud. Mik de stenen door de juiste gaten om zo maximale punten te scoren.

Sjoelbak kopen

 Toys and Garden biedt drie verschillende sjoelbakken aan, één voor de kids, en twee die te gebruiken zijn voor zowel kids als volwassen. Dit komt omdat ze het originele (wedstrijd)formaat hebben. De sjoelbakken zijn gemaakt van kwalitatief hout.

Wat is er leuk aan een sjoelbak?

Een sjoelbak is leuk omdat het een gezellig spel is dat je samen met anderen kunt spelen. Het vereist ook vaardigheden zoals precisie, berekening en concentratie, wat het extra uitdagend maakt. Bovendien is het een oud spel met een rijke geschiedenis, wat het een gevoel van traditie en verbondenheid geeft.

Sjoelbakken klein en in wedstrijdformaat

Toys and Garden biedt sjoelbakken aan in verschillende formaten. Zo is er een sjoelbak in het klein (120 cm), ideaal voor kinderen. Daarnaast bieden we sjoelbakken aan in origineel wedstrijdformaat (200 cm). Deze uitvoeringen zijn er multiplex en in luxe beukenhout.