• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Met Step2 spelend de wereld ontdekken

Step2 ontwerpt en produceert leuk en educatief speelgoed voor kinderen tussen 9 maanden en 10 jaar. Speelgoed van Step2 daagt je kindje uit om naar buiten te gaan en de wereld te ontdekken. Het nodigt uit om samen te spelen en samen te leren. Zo wordt niet alleen de sociale ontwikkeling van je kindje gestimuleerd maar wordt ook hun fantasie geprikkeld. Het speelgoed van Step2 is ontworpen met liefde voor details en wordt vaak geleverd met leuke accessoires.

 

Ontdek nu het hele assortiment van Step2!

 

Speelgoed van hoogwaardig materiaal  

Het speelgoed van Step2 wordt gemaakt van EverTough™ rotatie gegoten kunststof. Dit kunststof is geen goedkoop plastic, maar kenmerkt zich juist door zijn ongeëvenaarde sterkte en minimaal onderhoud. Je kan het speelgoed dus zorgeloos buiten laten staan. Wanneer je kindje weer wil spelen, hoef je het speelgoed alleen snel schoon te maken. Gebruik hiervoor een normale huishoudreiniger of ontsmettingsdoekjes.

 

Exclusief bij Toys and Garden: Watertafel Rain Showers

Houdt je kindje ook zo van spetteren en plonzen? Dan is de watertafel Rain Showers hét perfecte buitenspeelgoed voor je kleine. Met deze watertafel kunnen kinderen regenbuien creëren en een echt waterdoolhof aanleggen. Door het open ontwerp kan je kindje ook samen met al z’n vriendjes en vriendinnetjes aan de watertafel spelen. Wel zo leuk!

De watertafel Rain Showers is exclusief verkrijgbaar bij Toys and Garden. Bestel dus snel!

 

STEM speelgoed van Step2

Met het STEM speelgoed van Step2 begint je kindje vroeg op een speelse manier met leren. STEM staat voor Science (wetenschap), Technology (techniek), Engineering (bouwkunde) en Mathematics (wiskunde). Peuters en kleuters kunnen met het STEM speelgoed van Step2 spelenderwijs kennismaken met bèta onderwerpen. Door een bal van een helling te laten rollen kan je bijvoorbeeld zwaartekracht en beweging uitleggen. Met bouwblokken kan je kindje bouwen en leert het hoe je constructies in elkaar zet.

 

Je bent nooit te jong om te leren. Laat je kindje de wereld ontdekken met het STEM speelgoed van Step2!