• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speelhuisjes met glijbaan en schommel

Brengt schommelen, klauteren en glijden direct een glimlach op het gezicht van je kindje? Dan is een speelhuisje met glijbaan en schommel het ideale speelgoed! Kinderen kunnen hun energie volledig kwijt in het speelhuisje. Samen met hun vriendjes kunnen ze heerlijk schommelen en zich buiten zo vrij als een vogel voelen. Je maakt het speelhuisje helemaal compleet met een glijbaan in jouw lievelingskleur! Ontdek snel de diverse AXI speelhuisjes.

 

Speelhuisjes met diverse speelmogelijkheden

Een speelhuisje met glijbaan en schommel staat op palen en biedt veel speelmogelijkheden voor kleine avonturiers. Bij mooi weer kunnen ze op de veranda zitten en de uitkijk over de tuin houden. Als het regent vinden kinderen binnen in het speelhuisje een droog toevluchtsoord waar ze lekker verder kunnen spelen. Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes voor kinderen van alle leeftijden en in verschillende formaten. Voor kindjes vanaf 18 maanden zijn er bijvoorbeeld huisjes met een laag platform en een breed trappetje op bij de glijbaan uit te komen. Speelhuisjes met een hoger platform hebben plek voor een zandbak en langere glijbaan. Je kindje kan zich hier dus ook urenlang uitleven in het zand. Met bijpassende accessoires maak je je speelhuisje helemaal uniek!

 

Het speelhuis dat past bij jouw tuin

Omdat iedere tuin anders is, hebben we speelhuisjes in verschillende uitvoeringen. Zo vind je altijd een speelhuis dat perfect in je tuin past. Voor de grote tuin kun je bij ons terecht voor XXL AXI speelhuisjes met (nest)schommel en glijbaan zoals onze Liam. Heb je minder ruimte beschikbaar in je tuin, kies dan voor een compact speelhuisje.

Voor welk design je ook gaat, onze speelhuisjes met glijbaan zijn gemaakt met oog voor detail en met aandacht voor het veilige speelplezier van je kindje. Al onze speelhuisjes zijn getest en geproduceerd volgens de EN 71 veiligheidsnormen. Zo kun je je kindje met een goed gevoel laten spelen.

Duurzame speelhuisjes met glijbaan en schommel

De speelhuisjes van Toys and Garden zijn vaak gemaakt van hout of kunststof, en hebben een natuurlijke uitstraling. De houten speelhuisjes worden uitgerust met verschillende accessoires, zoals een glijbaan en een schommel. Een kunststof speelhuisje is vaak gemaakt van weerbestendig materiaal en is licht van gewicht. De huisjes kunnen worden verkregen in een breed scala van kleuren en kan ook worden uitgerust met accessoires zoals een glijbaan en een schommel. Beide zijn veilig voor kinderen om te spelen, houd je wel aan de veiligheidsvoorschriften!

Waarom kiezen voor een speelhuisje met glijbaan en schommel?

Een speelhuisje met glijbaan en schommel biedt kinderen een uitdagende en plezierige manier om te spelen. De glijbaan en schommel zorgen voor extra plezier en variëteit in het spel, waardoor kinderen zich kunnen uiten en hun fysieke vaardigheden kunnen ontwikkelen. De glijbaan biedt kinderen de kans om hun coördinatie, balans en snelheid te verbeteren terwijl ze zich uiten en plezier hebben. De schommel biedt kinderen de kans om hun evenwicht, coördinatie en kracht te verbeteren terwijl ze ook plezier hebben. Daarnaast draagt een speelhuisje met glijbaan en schommel bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen, zoals het leren delen en samenwerken met andere kinderen. Het is ook een plaats waar kinderen zich kunnen verstoppen en hun eigen fantasie kunnen gebruiken. Kortom, een speelhuisje met glijbaan en schommel biedt kinderen een plezierige en uitdagende manier om te spelen, terwijl het ook bijdraagt aan hun fysieke en sociaal-emotionele ontwikkeling.

Wat kan je met een speelhuisje met glijbaan en schommel?

Met een speelhuisje met glijbaan en schommel kan je kindje zich vermaken door te:

  • Glijden van de glijbaan
  • Schommelen op de schommel
  • Verstoppen in het speelhuisje
  • Spelen met vriendjes of zusjes
  • Fantasie spelen, zoals een huisje in de jungle, een fort in de bergen of een schuilplaats in een storm Oefenen van fysieke vaardigheden zoals balans, coördinatie, snelheid, kracht en evenwicht
  • Sociaal-emotioneel spelen zoals leren delen, samenwerken, communiceren en oefenen van sociale rollen.