Speelhuisjes met glijbaan en schommel

Brengt schommelen, klauteren en glijden direct een glimlach op het gezicht van je kindje? Dan is een speelhuisje met glijbaan en schommel het ideale speelgoed! Kinderen kunnen hun energie volledig kwijt in het speelhuisje. Samen met hun vriendjes kunnen ze heerlijk schommelen en zich buiten zo vrij als een vogel voelen. Je maakt het speelhuisje helemaal compleet met een glijbaan in jouw lievelingskleur! Ontdek snel de diverse AXI speelhuisjes.

 

Speelhuisjes met diverse speelmogelijkheden

Een speelhuisje met glijbaan en schommel staat op palen en biedt veel speelmogelijkheden voor kleine avonturiers. Bij mooi weer kunnen ze op de veranda zitten en de uitkijk over de tuin houden. Als het regent vinden kinderen binnen in het speelhuisje een droog toevluchtsoord waar ze lekker verder kunnen spelen. Bij Toys and Garden vind je speelhuisjes voor kinderen van alle leeftijden en in verschillende formaten. Voor kindjes vanaf 18 maanden zijn er bijvoorbeeld huisjes met een laag platform en een breed trappetje op bij de glijbaan uit te komen. Speelhuisjes met een hoger platform hebben plek voor een zandbak en langere glijbaan. Je kindje kan zich hier dus ook urenlang uitleven in het zand. Met bijpassende accessoires maak je je speelhuisje helemaal uniek!

 

Het speelhuis dat past bij jouw tuin

Omdat iedere tuin anders is, hebben we speelhuisjes in verschillende uitvoeringen. Zo vind je altijd een speelhuis dat perfect in je tuin past. Voor de grote tuin kun je bij ons terecht voor XXL AXI speelhuisjes met (nest)schommel en glijbaan zoals onze Liam. Heb je minder ruimte beschikbaar in je tuin, kies dan voor een compact speelhuisje.

Voor welk design je ook gaat, onze speelhuisjes met glijbaan zijn gemaakt met oog voor detail en met aandacht voor het veilige speelplezier van je kindje. Al onze speelhuisjes zijn getest en geproduceerd volgens de EN 71 veiligheidsnormen. Zo kun je je kindje met een goed gevoel laten spelen.


productfoto-mensen AXI Liam Speelhuis met Roxy Nestschommel Bruin/wit - Limoen groene Glijbaan