• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speeltoestellen met glijbaan en schommel voor extra speelplezier

Beleef spannende avonturen in de tuin met je eigen speeltoestel met schommel en glijbaanl! Hier kun je naar hartenlust klimmen, schommelen, glijden en met zand spelen. Genoeg activiteiten om je iedere dag urenlang te vermaken! Nodig al je vriendjes uit en ontdek samen alle speelmogelijkheden met je eigen speeltoren met glijbaan en schommel! Wat dacht je van schommelen in een nestschommel, verstoppertje spelen in een overdekte uitkijktoren of je turnkunsten oefenen aan een klimrek?

 

Een speeltoren met glijbaan en schommel voor iedere tuin

Bij Toys and Garden vind je veel verschillende speeltoestellen met glijbaan en schommel en kunnen zowel kinderen als ouders zich helemaal uitleven. Zoek samen uit welke speelopties je op je speeltoestel wilt hebben en bepaal welke kleur het beste in je tuin zou staan. Maak je speeltoren bijvoorbeeld compleet met een mooie roze glijbaan, of ga voor klassiek met een bruin houten speeltoestel. Met onze accessoires kun je je speeltoestel helemaal afmaken! Plaats bijvoorbeeld een verrekijker op je speeltoestel en houd de hele tuin in de gaten!

 

Speeltoestellen voor de kleinere tuin

Heb je een kleinere tuin en ben je bang dat een groot speeltoestel met schommel en glijbaan te opgepropt staat? Geen probleem, bij ons kun je ook terecht voor compacte speeltoestellen. Zo kan je je kindje lekker buiten spelen en heb je toch nog genoeg ruimte over in de tuin.

Waarom kiezen voor een speeltoestel met glijbaan en schommel?

Een speeltoestel met zowel een glijbaan als een schommel biedt kinderen een grote variatie aan speelmogelijkheden. Hierdoor kunnen kinderen zich op verschillende manieren uiten en hun fysieke, cognitieve en emotionele vaardigheden ontwikkelen. De glijbaan biedt de mogelijkheid voor kinderen om zich fysiek uit te leven en hun coördinatie te verbeteren, terwijl de schommel hen helpt bij het ontwikkelen van hun balans en coördinatie. Het wisselen tussen de activiteiten op de glijbaan en de schommel kan bovendien helpen bij het verhogen van de concentratie van kinderen. Daarnaast kan een speeltoestel met zowel een glijbaan als een schommel ook worden gebruikt om kinderen te helpen bij het ontdekken van de wereld om hen heen en hun nieuwsgierigheid aan te wakkeren. En ook in dit geval kan een speeltoestel met glijbaan en schommel ook worden gebruikt om kinderen te leren over veiligheid, bijvoorbeeld door hen te leren hoe ze op de juiste manier de speeltoestel moeten gebruiken.

Wat kun je met een speeltoestel met glijbaan en schommel?

Met een speeltoestel met glijbaan en schommel kun je glijden van de glijbaan en schommelen op de schommel. Het is een leuke manier om te spelen en te bewegen in de buitenlucht. Kinderen kunnen ook samen spelen en elkaar uitdagen op de glijbaan en schommel.

Houten speeltoestel met glijbaan en schommel

Een houten speeltoestel met glijbaan en schommel is een soort speeltoestel dat geschikt is voor achtertuinen of op speelplaatsen. Het bestaat uit houten elementen zoals een platform, glijbaan, schommel en eventueel trappen of leuningen. Houten speeltoestel zijn vaak duurzamer en veiliger dan speeltoestellen gemaakt van plastic of metaal. Ze zijn ook minder gevoelig voor hitte en koude dan metalen speeltoestellen. Houten speeltoestellen van Toys en Garden zijn gemaakt van duurzame houtsoorten.

Toch liever een speelhuisje?

Een leuk alternatief voor een speeltoestel is een speelhuisje op palen. Hierbij staat het speelhuisje op een platform dat via een trappetje kan worden bereikt. In een speelhuisje kunnen kinderen zich perfect terugtrekken en samen met hun vriendjes hun eigen wereld creëren. Als ze binnen zijn uitgespeeld kunnen ze via de glijbaan snel weer naar beneden roetsjen! Onze speelhuisjes Liam en Atka kunnen worden uitgebreid met een schommel. Zo worden alle speelmogelijkheden van een klassiek speeltoestel met het comfort van een speelhuisje gecombineerd.

Een speeltoestel met schommel koop je natuurlijk niet zomaar. We snappen het daarom goed, wanneer je nog vragen hebt. Onze productspecialisten helpen je graag verder met je vraag. Neem dus gerust contact met ons op!


productfoto Backyard Discovery Buckley Hill Play Tower with Swings and Slide