Speeltoestellen met glijbaan en schommel voor extra speelplezier

Beleef spannende avonturen in de tuin met je eigen speeltoestel met schommel en glijbaanl! Hier kun je naar hartenlust klimmen, schommelen, glijden en met zand spelen. Genoeg activiteiten om je iedere dag urenlang te vermaken! Nodig al je vriendjes uit en ontdek samen alle speelmogelijkheden met je eigen speeltoren met glijbaan en schommel! Wat dacht je van schommelen in een nestschommel, verstoppertje spelen in een overdekte uitkijktoren of je turnkunsten oefenen aan een klimrek?

 

Een speeltoren met glijbaan en schommel voor iedere tuin

Bij Toys and Garden vind je veel verschillende speeltoestellen met glijbaan en schommel en kunnen zowel kinderen als ouders zich helemaal uitleven. Zoek samen uit welke speelopties je op je speeltoestel wilt hebben en bepaal welke kleur het beste in je tuin zou staan. Maak je speeltoren bijvoorbeeld compleet met een mooie roze glijbaan, of ga voor klassiek met een bruin houten speeltoestel. Met onze accessoires kun je je speeltoestel helemaal afmaken! Plaats bijvoorbeeld een verrekijker op je speeltoestel en houd de hele tuin in de gaten!

 

Speeltoestellen voor de kleinere tuin

Heb je een kleinere tuin en ben je bang dat een groot speeltoestel met schommel en glijbaan te opgepropt staat? Geen probleem, bij ons kun je ook terecht voor compacte speeltoestellen. Zo kan je je kindje lekker buiten spelen en heb je toch nog genoeg ruimte over in de tuin.

 

Toch liever een speelhuisje?

Een leuk alternatief voor een speeltoestel is een speelhuisje op palen. Hierbij staat het speelhuisje op een platform dat via een trappetje kan worden bereikt. In een speelhuisje kunnen kinderen zich perfect terugtrekken en samen met hun vriendjes hun eigen wereld creëren. Als ze binnen zijn uitgespeeld kunnen ze via de glijbaan snel weer naar beneden roetsjen! Onze speelhuisjes Liam en Atka kunnen worden uitgebreid met een schommel. Zo worden alle speelmogelijkheden van een klassiek speeltoestel met het comfort van een speelhuisje gecombineerd.

Een speeltoestel met schommel koop je natuurlijk niet zomaar. We snappen het daarom goed, wanneer je nog vragen hebt. Onze productspecialisten helpen je graag verder met je vraag. Neem dus gerust contact met ons op!


productfoto Backyard Discovery Buckley Hill Play Tower with Swings and Slide