• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Sport & Spel

Intensief bewegen in de buitenlucht en tegelijkertijd je conditie trainen dat is nog eens een gezonde sport activiteit voor jou en je kinderen. Nodig alle familieleden, vriendjes en vriendinnetjes uit voor een potje basketbal. Of verbeter samen je spierkracht, snelheid en voetwerk met pionnen, de loopladder en horden. Deze sport en spel oefeningen zijn ook heel erg goed en leuk om alleen uit te voeren. Toys and Garden heeft voor jullie de leukste sport spelletjes voor jong en oud.

 

Sport spelletjes voor de allerkleinsten

Er zijn zoveel manieren om te spelen en de grove motoriek bij peuters te verbeteren. Met sport en spel van Step2 kunnen kindjes vanaf 1 jaar spelenderwijs kennis maken met sportactiviteiten zoals glijden, gooien, schoppen en klimmen. De sporttoestellen zijn gemaakt van kunststof en vrolijke kleuren. Bovenal zijn de toestellen rond van vorm, zodat deze veilig zijn voor je kindje om mee te spelen.

 

AXI 4-in-1 Sportsfun

AXI Sportsfun is een multifunctioneel sporttoestel waarmee je het voetbaldoel kan veranderen in een schommel of als je het net verplaatst je kan tennissen, volleyballen of badmintonnen. Kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen en door de vele mogelijkheden is de SportsFun ook uitermate geschikt voor volwassenen!

Is je kindje erg actief en houdt het van klimmen, klauteren en glijden? Neem dan een kijkje bij onze speeltoestellen met glijbaan en schommel.