• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Loopauto’s voor baby’s en 1-jarigen

Met een loopauto kunnen jij en je kindje samen wandelen en de omgeving ontdekken. Middels de duwstang aan de loopauto duw jij je baby of eenjarige vooruit. Bij Toys and Garden ben je aan het juiste adres voor de leukste Step2 loopauto’s. Een lange wandeling in de buurt of in het park wordt met de loopauto een geweldig avontuur voor de allerkleinsten! Ben je op zoek naar een loopauto vanaf 1 jaar of loopauto vanaf 2 jaar, dan ben je op de juiste plek.

 

Loopauto’s of loopwagen en achtbanen van Step2

De loopauto van Step2 daagt je kindje uit om naar buiten te gaan en de wereld te ontdekken. En er is meer, namelijk een loopauto met achtbaan! Neem plaats op de eenhoorn of in de auto, rol van de helling af en volg het parkoers van de achtbaan. Dat geeft een kick! De kleurrijk Step2 Roller Coaster Achtbaan is een aanwinst voor elke tuin of speelkamer.

 

Loopauto met duwstang en loopauto voor meisjes

Ook beschikt ons assortiment over loopauto's voor meisjes. Gezien de vele varianten, en ook in diverse kleuren, zijn de loopauto's erg geschikt voor meisjes. Tevens vindt u hier loopauto's met duwstang, ideaal!

 

Speelgoed Step2 van hoogwaardige kwaliteit

Step2 speelgoed wordt gemaakt van EverTough Roto-gegoten kunststof. Dit kunststof is geen goedkoop plastic, maar kenmerkt zich juist door zijn ongeëvenaarde sterkte en minimaal onderhoud. Je kan het speelgoed dus zorgeloos buiten laten staan. Wanneer je kindje weer wil spelen, hoef je het speelgoed alleen snel schoon te maken. Gebruik hiervoor een normale huishoudreiniger of ontsmettingsdoekjes.

Waarom kiezen voor een loopauto?

Ten eerste omdat het heel leuk voor je kleintje is om op zijn of haar loopauto rond te rijden! Daarbij helpt het bij de ontwikkeling van onder andere balans en coördinatie van je kindje. Ook stimuleert het je kindje om fysiek bezig te zijn en geeft het ze een gevoel van zelfstandigheid. Leer je kleintje ook meteen wat de verkeersregels zijn en leer ze over veiligheid. Tot slot stimuleer je ze met een loopauto ook om naar buiten te gaan.
 

 

Enthousiast geworden over het kleurrijke speelgoed? Ontdek dan al het speelgoed van Step2!