• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Aanbouwschommels van AXI

Ervaar een fantastisch gevoel van vrijheid met schommelen! Heb je een stuk muur van de garage of gevel over, monteer daar dan een aanbouwschommel voor je kindje. Toys and Garden heeft een groot assortiment aan schommels die je buiten kunt plaatsen. Of je nou op zoek bent naar een losstaande schommel of een aanbouwschommel die je aan een muur bevestigd, voor alle soorten schommels ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Schommel aan muur bevestigen

Met de AXI aanbouwschommel kan je ruimte sparen in de tuin door deze te bevestigen aan een muur, gevel, boom of AXI speeltoestel. Je kan voor een enkele schommel of nestschommel kiezen of je kiest voor een dubbele aanbouwschommel. Zodat je kindje samen met een vriendje of vriendinnetje kan schommelen.

 

Houten schommels van FSC hout

De constructie van de AXI schommel is volledig gebouwd uit hout en voorzien van schoren, dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid voor je kindje. De houten schommelframes en de houten schommelzitjes zijn van FSC 100% hemlock hout. Dat is niet alleen goed voor de bossen, maar ook erg veilig. Je kindje kan dus zo hoog schommelen als hij durft!

 

Schommel met glijbaan

Wil je voor je kindje juist meer speelopties dan alleen een schommel? Misschien is een speeltoestel dan iets voor jou en je kindje! Ontdek al onze speeltoestellen met schommels en glijbaan. Deze zijn allemaal voorzien van een superleuke glijbaan en zandbak. Sommige speeltoestellen hebben zelfs een klimrek en een heuse uitkijktoren! Zo haal je nog veel meer speelplezier in je tuin!

Waarom kiezen voor een aanbouwschommel?

 Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kan kiezen om een aanbouwschommel te installeren. Hier zijn enkele mogelijke redenen:

  • Veiligheid: Een aanbouwschommel wordt vastgemaakt aan de muur of de grond, waardoor deze stabieler is dan een losse schommel en kinderen minder kans hebben om te vallen.
  • Ruimtebesparing: Een aanbouwschommel neemt minder ruimte in beslag dan een losse schommel, dit is handig als je weinig ruimte hebt!
  • Duurzaamheid: De meeste aanbouwschommels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals hardhout, waardoor ze langer meegaan dan losse schommels.
  • Esthetisch: Aanbouwschommels kunnen een mooie toevoeging zijn aan een tuin of een speelplaats en zorgen voor een speelse sfeer.

Al deze factoren dragen bij aan een grotere tevredenheid en plezier voor de kinderen en hun ouders.

Wat kan je met een aanbouwschommel doen?

Er zijn veel dingen die kinderen kunnen doen met een aanbouwschommel, zoals:

  • Schommelen: Dit is de meest populaire activiteit, kinderen kunnen alleen of samen schommelen.
  • Rollenspellen: Kinderen kunnen de aanbouwschommel gebruiken als een boot, een hangmat of als een plek om een verhaal te vertellen.
  • Balansoefeningen: Schommelen in een aanbouwschommel kan ook helpen bij het verbeteren van de balans van kinderen.

Al deze activiteiten helpen kinderen bij het ontwikkelen van hun sociale en emotionele vaardigheden, coördinatie, balans en motorische vaardigheden. Aanbouwschommels zijn vaak stabieler en veiliger dan losse schommels, wat een geruststellend gevoel geeft aan ouders.


productfoto-mensen AXI Dubbele Aanbouwschommel Wit/bruin