Aanbouwschommels van AXI

Ervaar een fantastisch gevoel van vrijheid met schommelen! Heb je een stuk muur van de garage of gevel over, monteer daar dan een aanbouwschommel voor je kindje. Toys and Garden heeft een groot assortiment aan schommels die je buiten kunt plaatsen. Of je nou op zoek bent naar een losstaande schommel of een aanbouwschommel die je aan een muur bevestigd, voor alle soorten schommels ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Schommel aan muur bevestigen

Met de AXI aanbouwschommel kan je ruimte sparen in de tuin door deze te bevestigen aan een muur, gevel, boom of AXI speeltoestel. Je kan voor een enkele schommel of nestschommel kiezen of je kiest voor een dubbele aanbouwschommel. Zodat je kindje samen met een vriendje of vriendinnetje kan schommelen.

 

Houten schommels van FSC hout

De constructie van de AXI schommel is volledig gebouwd uit hout en voorzien van schoren, dit zorgt voor extra stabiliteit en veiligheid voor je kindje. De houten schommelframes en de houten schommelzitjes zijn van FSC 100% hemlock hout. Dat is niet alleen goed voor de bossen, maar ook erg veilig. Je kindje kan dus zo hoog schommelen als hij durft!

 

Schommel met glijbaan

Wil je voor je kindje juist meer speelopties dan alleen een schommel? Misschien is een speeltoestel dan iets voor jou en je kindje! Ontdek al onze speeltoestellen met schommels en glijbaan. Deze zijn allemaal voorzien van een superleuke glijbaan en zandbak. Sommige speeltoestellen hebben zelfs een klimrek en een heuse uitkijktoren! Zo haal je nog veel meer speelplezier in je tuin!


productfoto-mensen AXI Dubbele Aanbouwschommel Wit/bruin