• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops
logo toys and garden groot witte achtergrond

Over Toys and Garden

Bij Toys and Garden staat een jong en enthousiast team voor je klaar! Van vragen over je favoriete producten tot het inpakken en versturen van je bestelling; alles gebeurt in ons hoofdkantoor en magazijn in Veenendaal. We werken er hard aan om ons assortiment constant te verbeteren en uit te breiden. Zo zorgen we ervoor dat onze producten altijd voor een glimlach zorgen bij het hele gezin. Mis je iets op de website, deel dat dan vooral met ons!

Meer dan 20 jaar dé specialist in speelgoed en tuin

Al sinds 2001 zijn wij marktleider op het gebied van (buiten)speelgoed en sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebreid met toffe speltafels en mooie producten voor je tuin. Wij hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan en ons team beschikt daardoor ook over de beste productkennis. En dat is belangrijk, want een groot speeltoestel of een professionele pooltafel koop je niet zomaar! Heb je een vraag? Dan staan onze productspecialisten met persoonlijk advies voor je klaar. 


boom recycling witte achtergrond

Duurzame en veilige producten

Wij vinden duurzaamheid en veilige producten belangrijk. Het grootste deel van ons houten speelgoed en onze houten tuinmeubelen is daarom FSC 100% gecertificeerd. Zo zorgen we ervoor dat we duurzaam bosbeheer en bosbescherming stimuleren.  

Ook onze producten van rotoplastic kunststof zijn uitblinkers op het gebied van duurzaamheid. Rotoplastic is 100% recyclebaar. Daarnaast is het extreem sterk, barst het niet en is het eenvoudig te reinigen. Ons speelgoed van kunststof gaat dus jaren mee en kan gerecycled worden wanneer er niet meer mee wordt gespeeld.

Onze producten zijn niet alleen duurzaam, maar voldoen natuurlijk ook aan alle veiligheidseisen. Terwijl jij in de tuin aan het werken bent of ligt te relaxen in je hangmat weet je dat je kindje veilig aan het spelen is. Zo kun je ontspannen van de zon genieten!


Veilig online bestellen

Bij Toys and Garden koop je met 100% zekerheid online. Dat garanderen niet alleen wij, maar ook Trusted Shops. Zo geniet je van kopersbescherming wanneer je bij ons bestelt en weet je zeker dat alle shop- en productbeoordelingen echt zijn.