• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speelgoed werkbanken

De kleine handige klusser kan zelf plankjes zagen, gaten boren, hameren en andere mooie dingen bouwen met de speelgoed werkbank van Step2. Spelenderwijs traint je kindje de fijne motoriek. Voor een mooie kinderwerkbank ben je bij Toys and Garden aan het juiste adres. Van compacte tot aan uitgebreidere werkbanken met elektronisch gereedschap, bij ons is er altijd een geschikte speelgoed werkbank te vinden.

 

Werkbank met gereedschap voor kinderen

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kunnen jullie de fantasie de vrije loop laten gaan tijdens het klussen en bouwen aan de werktafel. Kindjes hebben namelijk een groot inbeeldingsvermogen en vinden het heerlijk om te doen alsof ze iemand anders zijn, zoals bijvoorbeeld een timmerman of -vrouw. Met de uitgebreide accessoire-set wordt de creativiteit van je kindje maximaal gestimuleerd. Ze kunnen naar hartenlust boren met de elektrische speelgoed kinderboormachine, zagen van (nep)houten figuren, onderdelen in elkaar zetten met de hamer of de bankschroef gebruiken. Kortom, volop speelplezier gegarandeerd met de speelgoed werkbanken van Step2!

 

Creativiteit stimuleren met schilderen

Geef de creativiteit van je kindje een extra stimulans door ze te laten tekenen of schilderen. De kindjes trainen tegelijk de fijne motoriek vanwege het schilderen en tekenen. Ontdek meer leuk speelgoed om de creativiteit te stimuleren met tekenborden & tekentafels of speelkeukens & speelgoedwinkeltjes.


productfoto-mensen Step2 Deluxe Workshop