• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Kweektafels & Oppottafels

Met een moestuint leren kindjes hoe groente, fruit, kruiden en andere plantjes groeien en bloeien. Leer jouw kindje dat bijen nodig zijn om bloemen te bestuiven, zodat er vruchten zoals aardbeitjes beginnen te groeien. Ontdek de verschillende kweektafels, oppottafels en moestuinbakken bij Toys and Garden en ga aan de slag met je eigen moestuin.

 

Kweektafels en moestuinbakken

Verse groente en fruit uit eigen tuin, lekkerder ga je het niet krijgen! Start zodra het buiten weer warmer wordt met jouw eigen moestuin! Een kweektafel of moestuinbak is verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen, kies het model dat bij jouw formaat tuin of stadsbalkon past. Met een kweektafel inclusief broeikas kan je nog eerder in het seizoen beginnen met het opkweken van je de planten.

 

Rug- en knievriendelijk tuinieren

Heb jij echte groene vingers en verbouw je graag je eigen groenten, fruit of kruiden, maar heb je na een dag tuinieren vaak last van je knieën of rug? Belast deze niet langer! Met een moestuinbak of kweektafel op poten kan je voortaan comfortabel tuineren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is de moestuinbak en kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinder.

 

Oppottafel

De oppottafel is in eerste instantie een musthave voor iedere hobbytuinder, zo’n handige werktafel is ideaal om je planten te verpotten. Een oppottafel heeft veel bergruimte waardoor je jouw tuin of balkon altijd netjes kunt houden. Dankzij het handige formaat past de oppottafel niet alleen perfect in iedere tuin, maar kan je er ook op een klein balkon of dakterras perfect mee uit de voeten. Daarnaast kan je de kweektafel als decoratieve sidetable gebruiken. Plaats op het verhoogde blad een mooie gieter of bloeiende planten in kleurrijke pot. Door het gebruik van de frisse en natuurlijke houten kleuren komt de tafel in iedere omgeving perfect tot zijn recht.


productfoto AXI Kweektafel met gronddoek Bruin/wit