• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Speelkeukens & speelgoedwinkeltjes

Tover als een echte chef-kok de lekkerste gerechtjes uit je speelgoedkeuken, wat gaan je gasten smullen! Of verkoop leuke spulletjes vanuit je speelgoedwinkeltje. Ga helemaal op in je rol als kassière en reken de boodschappen af met speelgoedcentjes. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes kunnen jullie de fantasie de vrije loop laten gaan tijdens het rollenspel. Kindjes hebben namelijk een groot inbeeldingsvermogen en vinden het heerlijk om te doen alsof ze iemand anders zijn. Met de kinderkeukens en speelgoedwinkels stimuleer je de creativiteit van je kindje. Ontdek de diverse speelgoedkeukentjes en speelgoedwinkeltjes van hout en kunststof bij Toys and Garden.

 

Houten keukentjes van AXI

De houten AXI speelkeukentjes kennen veel leuke accessoires en verrassende functies. Zo komt er water uit de kraan, zodat de kleine avonturiers de afwas kunnen doen en tegelijkertijd mogen kliederen met water. Of je kan de bakken vullen met zand, zodat je kindje zandkoekjes kan bakken. Met de meegeleverde 17-delige accessoire-set bestaande uit 2 bordjes, rekje, snijplank, mes en 6 stuks groente en fruit uit twee delen is je kindje uren zoet aan het spelen in zijn houten keukentje. Onze AXI speelgoedkeukens zijn gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Wil je helemaal uitpakken met een luxe grote houten speelkeuken met alles erop en eraan, kies dan voor Step2 Grand Walk-In Wood Speelkeuken!

 

Step2 kinderkeukentjes en speelgoedwinkeltjes van kunststof

Alle speelkeukentjes en speelgoedwinkeltjes van Step2 zijn kleurrijk, ontworpen met oog voor detail en hebben veel leuke speelfuncties. De speelgoedkeukens zijn voorzien van interactieve speelfuncties zoals een elektronisch fornuis dat licht kan geven of speciale kookgeluiden die ontstaan op het fornuis en bij gebruik van potten en pannen. Maar ook de diverse keukenapparatuur die interactief kunnen zijn. De kleine koks beleven in ieder geval veel speelplezier met het Step2 speelgoed. Ontdek ook Step2 speelgoed werkbanken voor de kleine bouwvakkertjes.

 

Creativiteit stimuleren met schilderen

Geef de creativiteit van je kindje een extra stimulans door ze te laten tekenen of schilderen. De kindjes trainen tegelijk de fijne motoriek vanwege het schilderen en tekenen. Ontdek meer leuk speelgoed om de creativiteit te stimuleren op onze pagina tekenbord of tekentafel voor kindjes!

Waarom speelkeukens leuk zijn

Speelgoedkeukens zijn leuk voor de kids omdat ze hun verbeelding kunnen gebruiken en zichzelf kunnen verkleden als koks en hun ouders kunnen imiteren. Kinderen leren tegelijkertijd over voeding en hoe de keukenapparatuur nou eigenlijk werkt. De keukens bieden ook een sociale ervaring wanneer kinderen samen spelen en rollenspellen uitvoeren! In het algemeen zijn speelgoedkeukens een leuke en educatieve manier voor kinderen om te spelen en hun vaardigheden te ontwikkelen.


productfoto-mensen Step2 Little Cooks Speelkeuken