• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Trampolines

Blijf lekker in beweging door te springen op de trampoline! Je kan het zo intensief maken als dat je wilt. Trampolinespringen is namelijk erg goed voor je conditie, en in tegenstelling tot hardlopen minder blessure gevoelig. Daarnaast is het springen op een trampoline een super leuke activiteit voor het hele gezin! Bij Toys and Garden vind je verschillende trampolines van AXI die je inground of bovengronds op poten kan plaatsen.

 

Trampoline met net

Heb je lef en wil je je trampoline skills ontwikkelen? Dan is een trampoline met veiligheidsnet zeer aan te raden. Gelukkig zijn alle AXI trampolines zijn voorzien van zo’n net. Beoefen ingewikkelde sprongen. Maak je een missprong? Wees gerust, het veiligheidsnet zorgt dat je een zachte landing maakt op de trampoline! En voor ouders is het een geruststellend idee dat je kinderen veilig op de trampoline kunnen spelen.

 

Trampoline inground of bovengronds

Inground of bovengronds op poten plaatsen, de Boston trampolines van AXI kunnen het allemaal. Naast een hoog frame waarbij de trampoline op poten bovengronds staat, heb je ook de mogelijkheid om de trampoline op een laag frame (inground) te gebruiken. Beide frames worden meegeleverd. Zo kan je achteraf alsnog beslissen om je trampoline in te graven om deze inground te plaatsen!

 

Trampolines in diverse diameters

Of je nu een kleine tuin of een hele grote tuin hebt, de Boston trampolines zijn in verschillende diameters verkrijgbaar. De kleinste trampoline van 8ft heeft een doorsnede van 244 cm. De grotere modellen van 10ft en 12ft hebben een diameter 305 en 366 cm. Van elk formaat zijn twee kleur varianten verkrijgbaar, namelijk zwart met groene accenten en volledig zwart.

Waarom kiezen voor een trampoline?

Een trampoline is natuurlijk erg leuk voor de kids omdat ze lekker rond kunnen springen! Naast dat ze hier plezier mee maken helpt het ook nog op het gebied van lichaamsbeweging. Ook helpt het de ontwikkeling van de kleintjes door middel van coördinatie en balans. Trampolines zijn al jarenlang razend populair bij kinderen, maar ook bij volwassenen!
 
Ontdek meer sport en spel speelgoed om in de buitenlucht te bewegen.


productfoto AXI Boston Trampoline 10ft Inground & onground Groen