• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Met AXI Outdoor living combineer je stijl met functionaliteit

Bij Toys and Garden zijn we verheugd om je de uitgebreide buitencollectie van AXI Outdoor Living te presenteren. Deze zorgvuldig samengestelde collectie omvat producten die jouw buitenruimte voorzien van stijl en functionaliteit. Van picknicktafels tot ligbedden en containerombouw, AXI Outdoor Living biedt een perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en verbluffend design.

Een uniek design voor jouw tuin of buitenruimte

Bij AXI Outdoor Living begrijpen we de behoefte aan buitenleven in stijl. Onze producten, waaronder koelers, tuinbanken, schommelstoelen, hangmatten, worden gekenmerkt door ontwerpen die perfect samenkomen met verschillende buitenruimtes. Of je nu een moderne, klassieke of rustieke stijl wenst, wij hebben het juiste product voor jouw tuin.

Comfort als speerpunt

Laat je verwennen door comfort met onze ligbedden, loungesets, bistrosets en schommelstoelen. AXI Outdoor Living biedt niet alleen aantrekkelijke producten voor het oog, maar ook ergonomisch ontworpen meubels die zijn gemaakt om te ontspannen en te genieten van waardevolle tijd in jouw buitenruimte.

Houd je tuin netjes en in stijl

Houd je buitenruimte opgeruimd met onze container ombouwen en tuinopslag oplossingen. Deze functionele toevoegingen zorgen ervoor dat jouw tuin netjes blijft, terwijl ze een vleugje stijl toevoegen aan de omgeving.

Tijdloze parasols

Ontsnap aan de zon met onze parasols en geniet van verkoelende schaduw. AXI Outdoor Living biedt niet alleen kwalitatieve parasols, maar voegt ook een stukje elegantie toe aan jouw buitenruimte. Onze parasols zijn er in ontelbare afmetingen en kleuren!