• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

AXI: 100% plezier voor jong én oud

Ga je mee op avontuur in je eigen achtertuin? Bij AXI vind je speelgoed waardoor het hartje van je kindje sneller gaat kloppen. Daarnaast kan jij als ouder de leukste producten voor je tuin shoppen. Laat je verrassen door de unieke designs en de talloze opties van ons (buiten)speelgoed en onze tuinartikelen!

 

Kies voor duurzaam met AXI

Met AXI haal je altijd kwaliteit en duurzaamheid in je tuin. Alle houten producten van AXI zijn gemaakt van FSC 100% hout uit duurzaam beheerde bossen. Zo draag je met je nieuwe speelhuisjeschommel of tuinmeubel bij aan een beter milieu. Dat ontspant wel zo lekker! Daarnaast zijn alle producten gemaakt van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen zoals bijvoorbeeld hemlock- of cederhout. Doordat ons houten speelgoed is opgebouwd uit voorgemonteerde (Prefab) panelen is het een kinderspel om deze op te bouwen. AXI producten zijn dus eenvoudig te monteren, gaan lang mee en staan garant voor heel veel (speel)plezier. Met AXI kunnen jij en je kindje dus jarenlang onbezorgd genieten!

 

AXI (buiten)speelgoed: veilig en onderhoudsarm

Buitenspeelgoed moet tegen verschillende weersinvloeden kunnen, zodat je het ieder jaar opnieuw kan gebruiken. Het buitenspeelgoed van AXI kan je met een gerust hart buiten laten staan vanwege de uitstekende kwaliteit. Bijna alle producten van AXI zijn behandeld met een water gedragen beits en daardoor onderhoudsarm. Deze beits op natuurlijke basis (zonder chemicaliën) is niet schadelijk voor het milieu en veilig voor kinderen. Al het speelgoed is voorzien van een CE keurmerk en voldoet natuurlijk aan alle veiligheidseisen. Zo kan je als ouder je kindje met een goed gevoel buiten laten spelen!

Ontdek nu het hele assortiment van AXI speelgoed!

 

AXI Tuinmeubelen en tuinhulpjes

Voor de één is (moes)tuinieren pure ontspanning, de ander relaxt liever in de zon in zijn eigen hangmat. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, voor alle tuinliefhebbers heeft AXI mooie en kwalitatief hoogwaardige tuinmeubelen en tuinhulpjes ontworpen. Zo kan je binnenkort starten met je nieuwe kruidentuintje of de zon aanbidden in een van onze comfortabele loungemeubels. Organiseer jij binnenkort een buitenfeest of een barbecue? Dan kan je niet zonder de retro cooler. Laat die zomer maar komen!

Ontdek het tuin-assortiment van AXI!

 

Nieuw bij AXI! Trampolines voor buiten

Of je nou op zoek bent naar een in-ground trampoline of liever boven de grond springt, bij AXI ben je ook voor trampolines aan het juiste adres! En zoals je van AXI gewend bent, zijn ook de trampolines van de allerhoogste kwaliteit, zodat jij en je kind altijd veilig kunnen spelen.