• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Beleef spannende avonturen met Backyard Discovery!

Met het buitenspeelgoed van Backyard Discovery komen kinderdromen uit! Met een speelhuisje of speeltoestel van Backyard Discovery haal je namelijk volop speelmogelijkheden in je eigen tuin. Je kindje kan heerlijke gerechten koken in z’n eigen speelhuisje of samen met alle vriendjes schommelen, glijden en klimmen op een speeltoestel. Backyard Discovery heeft buitenspeelgoed voor iedere tuin. Of je nou een klein stadstuintje hebt, of een groot gazon wilt vullen, bij Backyard Discovery vind je altijd een speeltoestel of -huisje in het passende formaat!

 

Speelhuisjes inclusief speelkeuken en leuke accessoires

De Backyard Discovery speelhuisjes zijn met oog voor detail ontworpen en ingericht. Alle speelhuisjes zijn voorzien van een speelkeukentje en worden geleverd met toffe accessoires en een echt werkende deurbel. Daarnaast zijn de huisjes in verschillende bouwstijlen beschikbaar. Kies je voor het houthakkershuisje Timberlake of woon je liever in de stijlvolle antieke villa Victorian Inn?

Wil je het comfort van een speelhuisje combineren met een glijbaan en een zandbak? Kies dan voor een verhoogd speelhuisje van Backyard Discovery!

 

Backyard Discovery exclusief verkrijgbaar bij Toys and Garden

Een aantal van de leukste Backyard Discovery speelhuisjes en speeltoestellen zijn exclusief verkrijgbaar bij Toys and Garden! Ben je op zoek naar een unieke toevoeging voor je tuin, dan ben je hier dus aan het juiste adres! De speelhuisjes SweetwaterAspen en Echo Heights zijn alleen via Toys and Garden verkrijgbaar. Ook het speeltoestel Buckley Hill vind je alleen bij ons!

 

Professioneel advies bij vragen

Al het buitenspeelgoed van Backyard Discovery is gemaakt van hoogwaardig cederhout en voldoet natuurlijk aan alle veiligheidsnormen. Toch begrijpen we het als je een vraag hebt. Want een speelhuisje of een groot speeltoestel koop je natuurlijk niet zo maar. Heb je een vraag? Bijvoorbeeld of je favoriete speeltoestel wel in je tuin past? Ons team met enthousiaste productspecialisten adviseert je graag!