Kinderpicknicktafels van AXI, Sunny en Step2

Zittend aan een picknicktafel is er voor kinderen van alles mogelijk, van knutselen tot aan bouwen. Onder het genot van een hapje en sapje zijn ze lekker bezig. Een picknicktafel van Sunny biedt voldoende ruimte om met vier kinderen tegelijk binnenshuis of buiten te zitten. Ook bij verjaardagen of andere feestjes is een picknicktafel erg handig. Bij Toys and Garden kun je terecht voor verschillende kinder picknicktafels van AXISunny en Step2.

 

Picknicktafels met zandbak

Bij Toys and Garden vind je heel veel leuke picknicktafels speciaal ontworpen voor kinderen. De houten picknicktafels van AXI zijn zelfs multifunctioneel. Onder het afneembare tafelblad zit een verborgen ruimte met twee bakken. Deze bakken kan je bijvoorbeeld vullen met water en/of zand. Lekker koekjes bakken aan de picknicktafel met zandbak! Maar je kunt er natuurlijk ook speelgoed in opbergen. Met de extra uitbreiding van een parasol kunnen de kinderen op zonnige dagen zelfs buiten beschut aan tafel zitten. De kunststof kinderpicknicktafels van Step2 hebben een mooie vormgeving dat veel aan de creatieve verbeelding overlaat bij jouw kindje. De kindertafels van Step2 zijn een kleurrijke aanwinst voor je tuin of als kindermeubel in huis.

Lijkt je een kindertafel met losse stoeltjes praktischer? Ook dat soort kindermeubels heeft Toys and Garden in het assortiment.


productfoto-mensen Step2 Naturally Playful Picknicktafel met Parasol