• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

De buurt verkennen met Globber

Globber is een merk dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardig en innovatief speelgoed voor kinderen en volwassenen. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd in de branche vanwege zijn toewijding aan kwaliteit, veiligheid en design.

Globber biedt een breed scala aan producten, waaronder stepjesloopfietsen en driewielers, die allemaal zijn ontworpen om het plezier en de beweging van kinderen te ondersteunen en het leven van volwassen gemakkelijker te maken. Deze coole buurtverkenners zijn beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen, zo is er voor iedereen een passende match.

Voor kinderen vanaf 1 jaar heeft Globber een assortiment aan loopfietsjes die speciaal zijn ontworpen om hun evenwicht en motorische vaardigheden te ontwikkelen en voor de wat oudere kinderen heeft Globber verschillende soorten steps. Maar zoek je een oplossing voor een kind dat steeds groter wordt? Dan heeft Globber ook een aantal 3-in-1 opties. Met welke kleur gaat jouw kind de show stelen?