• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Beleef stralende momenten met het speelgoed van Sunny!

Samen binnen of buiten spelen met al je vriendjes en vriendinnetjes! Het kan allemaal met het speelgoed van Sunny. Of je kindje nou graag kliedert met zand en water, of liever het Wilde Westen beleeft in een echte tipi, het speelgoed van Sunny biedt voor ieder wat wils.

Bij Toys and Garden vind je het hele assortiment van Sunny. Ontdek nu alle producten!

 

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs

Ook voor ouders biedt het speelgoed van Sunny veel voordelen. Dankzij de topkwaliteit van de producten kan je ontspannen toekijken hoe je kindje zich binnen of buiten vermaakt. Alle producten worden dan ook geproduceerd volgens de EN71 criteria en gaan jaren mee. Daarnaast gelooft Sunny dat hoogwaardig speelgoed niet duur hoeft te zijn. Speelgoed tegen betaalbare prijzen en zonder gedoe!

 

Billy bolderkar in alle kleuren

De houten bolderwagen Billy is al bij veel gezinnen favoriet! Met een maximale belastbaarheid van 100 kilo is het niet snel te zwaar voor deze krachtpatser! Bij Toys and Garden vind je altijd je favoriete kleur Billy. De kleuren zwart en antraciet zijn exclusief verkrijgbaar bij Toys and Garden. Bestel je favoriete Billy nu dus snel online!