• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Buiten leven met de Orla loungeset

Sabine woont met haar man Marco en hun zoontje Dean in het karakteristieke Driebergen. Elke woensdag past Sabine’s moeder, oma Bea, op. “Als ik terugkom van mijn werk doen we met mooi weer altijd samen nog een drankje in de tuin of eten we met z’n allen.” Sabine en Marco zijn heel graag buiten, daarom bouwden ze een sfeervolle buitenkeuken. Toch eten ze minder vaak buiten dan gehoopt. “We hebben een hele mooie BBQ, maar die moeten we echt vaker gebruiken”.

Om te zorgen dat de hele familie dit buitenseizoen nog vaker buiten gaat zijn, heeft onze creative director Sanne de tuin een make-over gegeven. De Orla set is een echte eye catcher. Sabine en Marco hebben al een tuin met enorm veel karakter door de prachtige buitenkeuken, maar de luxe uitstraling van de Orla maakt de tuin helemaal af en laat de buitenkeuken er nog meer uitspringen. Ik heb voor deze make-over voor de Orla gekozen, omdat deze zowel geschikt is als lounge set, maar zich ook goed leent om gezellig te borrelen of om te eten doordat de set geleverd wordt met een salon tafel. “Ik zie ons hier echt al borrelen op woensdag, pizza maken in de buitenkeuken en lekker lang natafelen. Moeder Bea knikt opgewekt: “ook met mijn man, met het hele gezin!”

De Orla is een hele klassieke set die tegelijkertijd heel modern oogt en past daarmee in elk type tuin. De Orla is heel erg makkelijk in onderhoud. Door de aluminium houtlook is de set makkelijk schoon te maken en te houden, waardoor de Orla in alle weersomstandigheden buiten kan staan. Sabine en Marco hoeven alleen de kussens weer op te bergen na hun etentjes. “De set geeft echt een zomers gevoel, we gaan hier zeker weten heel veel tijd doorbrengen”

Wil je ook een make-over met onze producten? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet komen wij binnenkort met ons team bij jou langs. Wil je meer tuin-inspiratie? Volg ons dan op Instagram @toysandgarden

6% korting
AXI Retro Cooler Mint

€ 159,- € 169,99
Op voorraad