• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Het beste speelgoed voor tijdens de herfstdagen

De blaadjes aan de bomen kleuren oranje, de regen drupt gezellig tegen het raam, de truien kunnen weer uit de kast tevoorschijn komen, je raadt het al: de herfst is begonnen! Na een zomer lang buiten spelen, is het nu toch echt tijd om het binnenspeelgoed er weer bij te pakken. Maar welk speelgoed is het leukst voor tijdens de herfstdagen? Dat lees je in deze blog!

Wat zijn de voordelen van binnen spelen?

  • Als je binnen bent, blijf je schoon en zit je niet met het probleem dat er bijvoorbeeld zand of regen op je kleren komt;
  • Binnen spelen kan altijd, je hoeft geen rekening te houden met de weersomstandigheden om binnen te kunnen spelen;
  • Als je binnen speelt, kan je allerlei verschillende activiteiten doen. Bijvoorbeeld knutselen of spelletjes doen. Maar als je houdt van actief bezig zijn, zijn er ook genoeg opties. Neem bijvoorbeeld de KateHaa Activiteiten Kubus of de Stapelstein Balance Boards.

Het beste herfstspeelgoed

1. Step2 Grand Walk-In Speelkeuken

Maak de lekkerste gerechten voor je familie en vrienden in de Step2 Grand Walk-In Speelkeuken. Deze keuken is groot genoeg om samen in te spelen. Zo wordt sociaal gedrag gestimuleerd en worden motorische vaardigheden versterkt door het maken van de gerechten. Door de bruintinten van de keuken, kom je helemaal in de herfststemming. Wie wil dat nou niet?

2. Sunny Wereldkaart Tipi Tent Multikleur

Met de Sunny Wereldkaart Tipi Tent Multikleur hebben kinderen altijd een knusse speelplek in de buurt. Door de tent te gebruiken als verstopplek, speelruimte of huisje zullen ze zich nooit meer vervelen. Op zoek naar een ander kleurtje? Geen zorgen, deze tent is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Zo breng je de herfst in huis op een manier die bij jou past!

3. Alldoro Mens erger je niet XXL

Wie houdt er nou niet van een ouderwets potje Mens erger je niet? Zorg voor extra veel speelplezier met de XXL versie! De pionnen van 13,5 cm groot zorgen voor een vernieuwende ervaring van een jarenoud spelletje. Nog een voordeel: dit spel is voor zowel binnen als buiten. Zo kan je het buiten spelen wanneer het weer wat lekkerder weer wordt. Het hele jaar speelplezier dus!

4. Longfield Sjoelbak

Als je binnen zit tijdens de herfstdagen, is sjoelen een leuk spel om de avond mee door te brengen. Het is een eeuwenoud spel dat nog steeds fanatiek wordt gespeeld, leuk voor jong en oud. Tijdens de familiedag, op een feestje, of gewoon na het avondeten; sjoelen kan altijd en overal!

Na het lezen van deze blog, zul je je nooit meer vervelen tijdens de herfstdagen. Er is genoeg om te doen, maar ben je toch op zoek naar iets anders? Neem gerust een kijkje op onze website om de rest van ons assortiment te bekijken.