• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops

Breng de herfst in huis met deze creatieve tips

De herfst is het perfecte seizoen om het huis om te toveren tot een knusse plek vol seizoensplezier. Gebruik je creativiteit en geniet van de gezelligheid die de herfst met zich meebrengt! In deze blog ontdek je allerlei ideeën om nóg meer van de herfst te kunnen genieten. Transformeer jouw klimrek in een paddenstoelenhuisje, versier het huis met bladerslingers en bak de lekkerste herfstgerechten.

Maak van jouw klimrek een paddenstoel

Nu het buiten weer wat kouder is, wordt het tijd om je creativiteit los te laten over het binnenspeelgoed. Word een echte kabouter en maak van jouw klimboog of -driehoek een paddenstoel. Gebruik gekleurde lakens of grote stukken karton om de bovenkant van het klimrek te bedekken voor een gezellige sfeer. Door het klimrek daarna te versieren met witte stippen van stof of papier, is de paddenstoel af. Maar een paddenstoelenhuisje is natuurlijk niet compleet zonder kabouter. Knip een grote driehoek van stof of vilt en plak de randen aan elkaar waardoor je een kaboutermuts krijgt. Nu kan het spelen pas echt beginnen!

Knutsel een vlaggenlijn van verzamelde bladeren

Een boswandeling is een geweldige manier om van de herfst te genieten en materialen te verzamelen voor een leuk knutselproject. Verzamel verschillende soorten bladeren tijdens je wandeling en neem ze mee naar huis. Laat de bladeren thuis drogen op een keukenpapiertje en rijg ze daarna aan een touw. Zo ontstaat er een prachtige vlaggenlijn van echte herfstbladeren! Haal de herfst in huis en hang de vlaggenlijn op in je speelhuisje, paddenstoelenhuisje of slaapkamer.

Bak herfstgerechten in de speelkeuken

Tijdens de herfst kunnen kinderen zich helemaal uitleven door herfstgerechten te ‘bakken’ in hun speelkeuken. Van denkbeeldige appeltaarten tot pompoensoep voor de hele familie: tijdens de herfst ontstaan er allerlei nieuwe ideeën om de herfst in huis te halen. Naast het maken van verzonnen gerechten kun je ook samen aan de slag gaan om heerlijke herfstrecepten te creëren in de keuken! Kiezen jullie voor simpele stoofpeertjes of een uitgebreide speculaascake?

Breng de herfst in huis met de creatieve ideeën uit de blog! Door samen aan de slag te gaan, ontstaat er niet alleen een gezellige sfeer, maar ook onvergetelijke herinneringen. Heb jij wat moois gecreëerd en ben je geïnspireerd door deze blog? Stuur een foto naar onze Instagram @ToysandGarden of mail [email protected].