• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Airhockey tafels

Als fanatieke airhockey speler giert de adrenaline door je lijf wanneer de puck razendsnel heen en weer over het speelveld beweegt! Hoe lekker zou het zijn als je zo’n airhockey tafel in huis hebt staan? Uiteraard is de speeltafel zeer geschikt voor het hele gezin. Kinderen kunnen zo spelenderwijs de oog-handcoördinatie en het reactievermogen oefenen. Airhockey is daarom een gaaf spel voor jong en oud, maar ook nog eens enorm leerzaam!

 

Kwalitatieve airhockeytafels in diverse afmetingen

Ben je via een speelhal in aanraking gekomen met airhockey en wil je graag een airhockey tafel kopen? Bij Toys and Garden ben je aan het juiste adres voor goede kwaliteit airhockeytafels van het merk Cougar. Cougar bestaat al meer dan 10 jaar en het aanbod is groot. Ontdek nu onze airhockey tafels of andere speeltafels. Bij Cougar heb je de keuze in kleinere 5ft. speeltafels tot hele grote tafels van 7ft. Met de luxe 7ft. Cougar Arch Pro Airhockeytafel zijn spannende speelavonden bij jou thuis gegarandeerd! Met een gewicht van 105 kg is de tafel uiterst stabiel en blijft hij ook stevig op zijn poten staan, wanneer er bij een wedstrijd fanatiek wordt gespeeld. Ga de uitdaging aan en speel tegen al je vrienden en familie!

 

Waarom kiezen voor een airhockey tafel?

Een airhockey tafel is een superleuke bezigheid en een ontspannende manier om tijd door te brengen met familie of vrienden. Daarnaast brengt het een competitief element met zich mee, en wie wint er nou niet graag een spel van zijn vrienden of familie? Tot slot is een potje airhockey een goede oefening voor je hand-oog coördinatie en snelheid!

Multifunctionele airhockey tafel kopen

Kan je moeilijk kiezen tussen een pooltafel of airhockey tafel? Wij hebben de ideale oplossing! Met de Cougar Reverso Pool & Airhockey tafel kan je in een handomdraai wisselen tussen een potje pool en airhockey.
Cougar Icing is een opklabare airhockey tafel en uitermate geschikt voor huishoudens die minder ruimte beschikbaar hebben. Vind jij speeltafel ontzettend leuk, ontdek dan ook onze voetbaltafels en pooltafels voor nog meer speelplezier.


productfoto Cougar Arch Pro Airhockeytafel Zwart