• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Pooltafels

Speel je graag pool of poolbiljart in het café? Dit is tegenwoordig ook mogelijk thuis. Tover je mancave om tot een waar bruin café met de Cougar pooltafel. Met 9 verschillende pooltafels ben je bij Toys and Garden aan het juiste adres om een pooltafel te kopen. Onze kleinere modellen pooltafel van 5ft en 6ft zijn ook zeer geschikt voor kinderen vanwege de kortere poten van de tafels.

 

Pooltafel kopen? Pooltafel klein 5ft en groot 7ft

Hoe groter het speelveld van de pooltafel, hoe uitdagender het spel is. De afstanden zijn dan groter en lastiger in te schatten in vergelijking met een kleine tafel. Cougar Arch Pro is een 7ft pooltafel en daarmee de grootste speltafel in ons assortiment. Uiteraard hebben we ook kleinere pooltafels voor kleinere ruimtes. Cougar Hustle L is een 5ft kleine pooltafel en tevens geschikt voor kinderen vanwege de geringe hoogte.
De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Na de eenvoudige installatie is de pooltafel klaar voor gebruik en kun je uren speelplezier beleven.

 

Pooltafel inklapbaar

Ben je klein behuisd, maar wil je wel graag een pooltafel kopen of een poolbiljart kopen? Cougar heeft zelfs inklapbare pooltafels in het assortiment. Is het tijd voor een spelletje met je vrienden, schuif alles aan de kant en haal de pooltafel te voorschijn. Middels de twee wielen rij je de Cougar Hustle naar de plek waar je hem wilt hebben. Met een simpele handeling wordt de speltafel opengeklapt. En het spel kan direct beginnen. Zijn jullie uitgespeeld? De pooltafel is ook weer eenvoudig inklapbaar. Het lange speelveld kantel je omhoog, zodat de tafel compact van formaat wordt. En rij deze weer terug naar z’n oude plek.

Is een speltafel helemaal jouw ding, ontdek dan ook onze voetbaltafels en airhockey tafels voor nog meer spelplezier.

Waarom kiezen voor een pooltafel?

Een pooltafel is een ideale toevoeging voor ieder huis en iedere werkplek. Een pooltafel kan je urenlang plezier bezorgen. Ga de strijd aan met vrienden, collega’s of familie en ga de concurrentie met ze aan. Je hoeft niet meer naar een poolhal te gaan, maar kunt het zo vaak als je wilt thuis spelen.