• Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL Gratis bezorging vanaf € 50,- binnen NL
  • Verzending vanuit eigen magazijn Verzending vanuit eigen magazijn
  • TrustedShops TrustedShops

Voetbaltafels

Ben jij een voetbalfanaat? Dan houd je zeker ook wel van een potje tafelvoetbal? Nodig al je sportieve vrienden uit voor een gezellige avondje tafelvoetbal. Met een voetbaltafel kan je onderling de leukste competities organiseren. Uiteraard is een tafelvoetbal zeer geschikt voor het hele gezin. Met de voetbaltafel kunnen kinderen op een makkelijke en speelse wijze de oog-handcoördinatie en het reactievermogen trainen. Kortom, tafelvoetbal is niet alleen een leuk spel voor jong en oud, maar ook nog eens enorm leerzaam!

 

Kwalitatieve voetbaltafel kopen?

Even lekker ontspannen in de middagpauze met collega’s tijdens een spelletje tafelvoetbal. Of speel juist thuis een fanatiek potje tafelvoetbal met het hele gezin. Voor een mooie en kwalitatieve voetbaltafel ben je bij Toys and Garden aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten voetbaltafels van het merk Cougar in het assortiment. Waaronder de robuuste Cougar Arena tafelvoetbal in het zwart, de budgetvriendelijke Cougar Offside voetbaltafel, een houtlook Cougar Panna Pro Oak tafelvoetbal en zelfs de hoogstaande kwalitatieve Cougar Worldcup Pro voetbaltafel in een uniek design. Je kan kiezen uit ruim 14 verschillende modellen, dus voor elke wens en ieder interieur hebben we een passende tafel.

 

Voetbaltafel inklapbaar

Ben je dol op tafelvoetbal, maar heb je niet zoveel ruimte beschikbaar? Dit hoeft geen probleem te zijn als je kiest voor een inklapbare voetbaltafel. Schuif de bank, tafel en stoelen aan de kant. Rij de Cougar Scorpion Kick naar de plek waar je hem wilt hebben en klap de speltafel open. Zijn jullie uitgespeeld? De voetbaltafel is eenvoudig inklapbaar. Het lange speelveld kantel je omhoog, zodat de tafel compact van formaat wordt. De speltafel is uitgerust met twee wielen, zo rij je deze naar een plek waar hij niet in de weg staat. Is een speltafel helemaal jouw ding, ontdek dan ook onze airhockey tafels en pooltafels voor nog meer spelplezier.

Wat is er leuk aan een tafelvoetbaltafel?

Tafelvoetbal is een leuke activiteit doordat het competitief is en spannend! Het is makkelijk om te begrijpen en leren, echter wil je er goed in worden, vergt het veel oefening! Met tafelvoetbal kan je veel nieuwe trucs en tactieken leren, waardoor het uitdagend blijft. Daarnaast is het leuk om met vrienden of familie te spelen. Het kan zelfs door mensen van alle niveaus en leeftijden gespeeld worden! Tot slot is het een ideale toevoeging voor op de werkvloer om te spelen met collega’s of gewoon voor in je huis.